Hopp til innhold

RHACL2 PlanarTrådlösa in-ear-hörlurar (Set)

Njut av ljud i audiofil kvalitet via Bluetooth eller kabel. Suveräna trådlösa in-ear-hörlurar i exklusiva material. 12 timmars trådlös speltid.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

RHA CL2 Planar – trådlösa in-ear-hörlurar med suveränt audiofilt ljud, avancerad element-teknik och exklusiva material

CL2 Planar är trådlösa in-ear-hörlurar med suverän audiofil ljudkvalitet och flexibla lyssningsmöjligheter. Här får du detaljer och precision i en helt ny klass med unik och avancerad teknik med planar-element och exklusiva lösningar hela vägen.

CL2 Planar är en unik vidareutveckling av tidigare audiofila RHA-modeller. Öronsnäckorna är separata enheter som du kan koppla till någon av de tre tillhörande kablarna, allt beroende på hur du vill lyssna. Du kan till exempel koppla samman öronsnäckorna med en nackbygel som har inbyggd Bluetooth och njuta av musik i audiofil kvalitet i ända upp till 12 timmar när du är på språng. Du kan också välja någon av de tillhörande jack-kablarna för ytterst sällsynta musikupplevelser med din D/A-omvandlare, förstärkare eller hörlursförstärkare.

Oavsett hur du lyssnar kan du vara säker på att få ljudprestanda i en klass som nästan inte borde gå att få i ett par in-ear-lurar. Öronsnäckornas hus är tillverkat i solid, formgjuten keramik som minimerar oönskad resonans och förvrängning. Planar-elementen är sällsynta inom in-ear-segmentet och ger en imponerande och luftig ljudbild.

RHA CL2 Planar finns med svart finish. Kablar, flygplansadapter, sportklämma, öronadaptrar, softcase- och hardcase-etui medföljer.

Höjdpunkter

  • Imponerande ljudkvalitet för att vara in-ear-hörlurar
  • Kan användas med både kabel och Bluetooth
  • Upp till 12 timmars trådlös speltid på en laddning
  • Exklusiv och avancerad design i keramik
  • Läckert hardcase-etui och softcase-etui medföljer

Tekniska specifikationer

BluetoothJa
Bluetooth-teknikaptX
Frekvensomfång16-45.000 Hz
Känslighet89 dB
MikrofonJa

Tillbehör till RHA CL2 Planar