Hopp til innhold
8 990:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Njut av ljud i audiofil kvalitet via Bluetooth eller kabel. Suveräna trådlösa in-ear-hörlurar i exklusiva material. 12 timmars trådlös speltid.

Läs mer:

Beskrivning

RHA CL2 Planar – trådlösa in-ear-hörlurar med suveränt audiofilt ljud, avancerad element-teknik och exklusiva material

  • Imponerande ljudkvalitet för att vara in-ear-hörlurar
  • Kan användas med både kabel och Bluetooth
  • Upp till 12 timmars trådlös speltid på en laddning
  • Exklusiv och avancerad design i keramik
  • Läckert hardcase-etui och softcase-etui medföljer
CL2 Planar är trådlösa in-ear-hörlurar med suverän audiofil ljudkvalitet och flexibla lyssningsmöjligheter. Här får du detaljer och precision i en helt ny klass med unik och avancerad teknik med planar-element och exklusiva lösningar hela vägen.

CL2 Planar är en unik vidareutveckling av tidigare audiofila RHA-modeller. Öronsnäckorna är separata enheter som du kan koppla till någon av de tre tillhörande kablarna, allt beroende på hur du vill lyssna. Du kan till exempel koppla samman öronsnäckorna med en nackbygel som har inbyggd Bluetooth och njuta av musik i audiofil kvalitet i ända upp till 12 timmar när du är på språng. Du kan också välja någon av de tillhörande jack-kablarna för ytterst sällsynta musikupplevelser med din D/A-omvandlare, förstärkare eller hörlursförstärkare.

Oavsett hur du lyssnar kan du vara säker på att få ljudprestanda i en klass som nästan inte borde gå att få i ett par in-ear-lurar. Öronsnäckornas hus är tillverkat i solid, formgjuten keramik som minimerar oönskad resonans och förvrängning. Planar-elementen är sällsynta inom in-ear-segmentet och ger en imponerande och luftig ljudbild.

RHA CL2 Planar finns med svart finish. Kablar, flygplansadapter, sportklämma, öronadaptrar, softcase- och hardcase-etui medföljer.

Flexibla lyssningsmöjligheter
CL2 Planar ger dig ljud i toppklass för att vara in-ear-hörlurar, även när du lyssnar trådlöst.
Men utöver att du kan spara ström när du lyssnar via kablarna med jackkontakt, så kan du också använda kablarna för att ansluta lurarna till en D/A-omvandlare, förstärkare eller hörlursförstärkare när du vill ha ut något extra av dina lyssningsupplevelser. Du kan till exempel använda en AudioQuestDragonfly Red [Link] och en USB-adapter för mobila upplevelser i särklass, eller så kan du löpa linan ut med en stationär hörlursförstärkare från Pro-ject [Link].

Unik design för säker passform
Snäckorna på CL2 Planar sätts fast i örat på ett något annorlunda vis. Själva öronsnäckorna dras först runt bakom örat, och sedan nedåt och in i själva hörselgången. Den något annorlunda placeringen innebär i gengäld att när CL2 Planar väl sitter i örat så sitter den riktigt bra på plats och du behöver inte bekymra dig om huruvida de två öronsnäckorna ska halka ur om du till exempel vrider huvudet eller råkar få ett ryck i kabeln.

Tillbehör till RHA CL2 Planar

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång16-45.000 Hz
Känslighet89 dB
MikrofonJa
BluetoothJa
Bluetooth-teknikaptX