Hopp til innhold
990:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Trådlös frihet med snygg design, bra ljud och kristallklara telefonsamtal. Sitter säkert i öronen och klarar väder och vind.

Läs mer:

Beskrivning

RHA TrueConnect – True Wireless-hörlurar med elegant design, kristallklara samtal och lång speltid

  • True Wireless för full trådlös frihet
  • Elegant och ergonomisk design
  • 5 timmars speltid (laddningsask med 20 extra timmar)
  • Användarvänliga knappar på sidan
  • Damm- och vattenavvisande (IPX5-certifierade)
TrueConnect är True Wireless-in-ear-lurar i elegant och unik design. De smarta ”stjälkarna” rymmer både en kraftig Bluetooth-antenn och en högkvalitativ mikrofon som på så sätt kommer närmare munnen och gör det till ett sant nöje att prata i telefon även för personen i andra änden.

TrueConnect ger dig hög ljudkvalitet och fullkomlig trådlös frihet. De sitter diskret och säkert i öronen, klarar vattenstänk och svett, och har en förvånansvärt lång batteritid. Ljudbilden är klar och dynamisk med bra bas och du kan sköta alla grundläggande funktioner via inbyggda knappar på sidan av öronsnäckorna. När du väl har valt de rätta öronadaptrarna stänger hörlurarna ute ljud från omvärlden så att du kan njuta av musik på tåget eller andra platser med mycket ljud.

Upp till 25 timmar med trådlös musik
Du kan lyssna på musik med TrueConnect i upp till 25 timmar innan du behöver leta upp ett eluttag igen. Hörlurarna kan spela i 5 timmar på en laddning, och laddningsetuiet som medföljer kan ge dig 4 fulla laddningar, alltså hela 20 extra timmar. Etuiet är relativt litet, så du kan enkelt ha det med dig i till exempel innerfickan.

RHA TrueConnect finns med blå, vit eller silverfinish. Laddnings-/transportetui, USB-C-laddningskabel och öronadaptrar i olika storlekar medföljer.

Tillbehör till RHA TrueConnect

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång16-18.000 Hz
MikrofonJa
BluetoothJa
Bluetooth-typ5
Element typ/storlek6 mm - Dynamic driver