Hopp til innhold
Samsung
Videoprojektor

Samsung The Premiere LSP7T

35 990:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Få stora filmupplevelser utan strul. Samsungs 4K-projektor med smart TV-funktioner tar nästan ingen plats och kan sättas upp på ett ögonblick.

Läs mer:

Beskrivning

Samsung The Premiere – 4K-laserprojektor

 • 4K Ultra High Definition
 • Laserprojektor med lång användningstid
 • Filmmaker Mode
 • Väldigt ljusstark med hög kontrast
 • Inbyggda Smart-funktioner
 • Kan placeras direkt mot en vägg

The Premiere LSP7T är något så sällsynt som en entusiast-projektor som är lika lätt att använda som en livsstilsprodukt. Ställ den på en bänk och sätt dig till rätta i soffan med popcorn och Netflix. Klart!

LSP7T har alla de tekniska finesser du kan önska hos en projektor i lyxklassen: DLP (Digital Light Processing) för en konstrastrik bild med perfekt svärta, 4K Ultra High Definition och en ljusstyrka som konkurrerar med de bästa TV-apparaterna tack vare laserprojicering.

Lägg därtill alla de Smart-funktioner som vi redan är vana vid från TV:n, inbyggd soundbar, trådlös skärmspegling och Filmmaker Mode – så har du bilden av en projektor som klarar allt det som en stor klumpig jätte-TV kan – fast bättre och billigare.

Kan ställas nära väggen

De flesta vanliga projektorer kräver flera meters avstånd till väggen för att projicera en hyfsat stor bild. Samsungs smarta projektorer är av Ultra Short Throw-typ. Ett avstånd på bara 25 cm för att uppnå en bild på 90 tum diagonalt! Och med ett avstånd på 41,5 cm kan du njuta av en full bioupplevelse på 120 tum. Det här gör att du inte behöver möblera om hela vardagsrummet eller montera fästen och dra kablar till taket. Det räcker gott att ställa den på en bänk.

Du behöver heller inte nödvändigtvis skaffa någon jätteduk – även om det förbättrar bildkvaliteten. En vit vägg kan fungera fint. Det gör Samsung The Premiere till ett bra val för den som hellre lägger tiden på att se film än att dona med tekniska installationer.

Laserskarp precision

Ljuskällan i Samsung The Premiere är en laser. Det är den som möjliggör en ljusstyrka på 2 200 Lumen. Det betyder att du kan njuta av en riktigt stor bild utan att behöva mörklägga rummet. Och du kan njuta av den länge, för Lasern håller 10 gånger så lång tid som lampan i en vanlig projektor. 

Filmmaker Mode

Se filmen så som regissören tänkt sig den. Filmmaker Mode slår ifrån ”förbättrande” bildbehandling och Motion Smoothing. På så vis får du ser filmen lika skarpt och rå som Martin Scorsese, Christopher Nolan, James Cameron och andra hade i åtanke när du ropade ”Action!” under inspelningen. Filmmaker Mode är en helt ny funktion som annars bara finns på de senaste TV-apparaterna. Samsung The Premiere är den första projektorn med Filmmaker Mode. 

Kraftfullt ljud inbyggt

Ljudet i moderna TV-apparater är lika platt som skärmen. Så är det inte med Samsung The Premiere, som har ett inbyggt 2.2-ljudsystem med 30 W förstärkareffekt. Det ger en ljudkvalitet som kan mäta sig med en (mindre) soundbar. Men vi rekommenderar naturligtvis att du skaffar en riktig surroundanläggning som kan matcha den förträffliga bilden.

Lika smart som en Smart-TV

En bra projektor kan ge dig en biokänsla som ingen TV kan mäta sig med. Men de kan normalt sett bara visa de videosignaler du skickar in i dem. I vardagen när du bara vill softa med en Netflix-serie eller kolla nyheterna så brukar de behöva hjälp utifrån. 

Samsung The Premiere har samma inbyggda Smart-funktioner som Samsungs TV-apparater. Det vill säga, den stödjer alla de streamingtjänster och appar du gillar.

Detsamma gäller integreringen med din mobil, oavsett om du föredrar iPhone eller Android. AirPlay 2 spegling av mobilskärmen betyder att projektor är minst lika lätt att använda i vardagen som en TV.

Prata med din projektor

Om fjärrkontrollen har gömt sig i soffan kan Samsung The Premiere röststyras. Den har röststyrningsassistenterna Amazon Alexa och Samsungs egen Bixby inbyggda, så du kan byta kanal, öppna appar och söka efter filmer bara genom att be projektorn göra det. Det måste dock ske på engelska eftersom den inbyggda röststyrningen än så länge inte stödjer de skandinaviska språken. I gengäld kan du öva din mandarin och din koreanska med Bixby.  

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Ultraskarp bild i 4K-upplösning
 • Enkel att installera, kan ställas nära väggen
 • Filmmaker Mode
 • Laser ger mycket lång livstid på ljuskällan
 • Inbyggda Smart-funktioner
 • Inbyggda 30 W 2.2-högtalare

Begränsningar

 • Begränsad bildstorlek
 • De inbyggda högtalarna kan inte ersätta en riktig hemmabioanläggning
 • Ingen svensk röststyrning

Tillbehör till Samsung The Premiere LSP7T

Tekniska specifikationer

Upplösning - Projektor4K Ultra HD

Rekommenderade produkter