Hopp til innhold
Samsung The Sero QLED-TV

SamsungThe SeroQLED-TV

Unik 43-tums 4K/UHD QLED-TV med vridbar skärm, skärmspegling från telefon, inbyggt ljudsystem och oändliga möjligheter till underhållning.
Navy Blue

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Samsung The Sero – 43-tums 4K/UHD QLED-TV med vridbar skärm och oändliga möjligheter till underhållning

Samsung The Sero – 43-tums 4K/UHD QLED-TV med vridbar skärm och oändliga möjligheter till underhållning

Samsung The Sero är en unik 43-tums 4K QLED-TV med vridbar skärm som kan ställas in både vågrätt och lodrätt (via motor). Du får samma fina bildkvalitet som på andra bra TV-apparater, men du får samtidigt ett otal nya underhållningsmöjligheter i vardagen. Du kan exempelvis spegla skärmen från din telefon på TV:n i lodrätt format så att du kan spela, gå ut på Instagram och Facebook och surfa på nätet på precis samma sätt som på telefonen – men i mycket större format.

Med TapView behöver du bara kort röra vid TV:ns kant med telefonen för att spegla skärmen. Du får också massor av nya möjligheter att använda datorn tillsammans med TV:n, och med Multi View kan du ha skärmen från mobilen på ena sidan av TV-skärmen, medan du till exempel ser en film i på andra sidan. Din fantasi är det enda som sätter gränserna.

Smart golvstativ med inbyggt ljud

Samsung The Sero har ett smart integrerat golvstativ som även innehåller ett välfungerande stereo-ljudsystem. Här får du betydligt bättre ljud än med de pyttesmå inbyggda högtalare du får på andra TV-apparater. Du behöver inte köpa någon soundbar och kan samtidigt mycket lättare flytta TV:n till andra änden av vardagsrummet om du vill det.

Samsung The Sero finns med blå finish (Navy Blue). Bluetooth-baserad Smart Control medföljer. Traditionell IR-fjärrstyrning med tryckknappar – till exempel som komplement – kan köpas till separat (TM1240A).

Obs: Det går inte att garantera att alla kombinationer av enheter, appar, streaming-tekniker och operativsystem kan speglas på Samsung The Sero. Spegling via AirPlay 2 fungerar bara i horisontellt läge. Fråga på HiFi Klubben eller gå in på Samsungs hemsida om du vill ha mer information.

Mer bilder på Samsung The Sero

Samsung The Sero QLED-TV

Höjdpunkter

  • Plug-and-play
  • Skärmen kan vridas till lodrätt läge (via motor)
  • Spegling av lodrät skärm från mobil och surfplatta
  • Flera skärmar kan speglas samtidigt (Multi View)
  • Integrerat golvstativ med inbyggt stereo-ljudsystem

Tekniska specifikationer

DVB-C tunerJa
DVB-S tunerJa
DVB-T tunerJa
Skärmstorlek43
Wall bracket includedNej
FärgNavy Blue

Tillbehör till Samsung The Sero

Rekommenderade produkter