Hopp til innhold
Sennheiser
Trådlöst headset

Sennheiser ACCENTUM Plus

2 690:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läckra trådlösa over-ear-hörlurar med avancerad ANC, äkta hifi-ljud, app, 50 timmars batteritid och fin samtalskvalitet.

Läs mer:

Beskrivning

Sennheiser ACCENTUM Plus – trådlösa over-ear-hörlurar med läckert ljud, avancerad ANC och hög komfort

 • Äkta hifi-ljud och avancerad ANC
 • Stilren och skön design med touchkontroll
 • Upp till 50 timmars batteritid
 • Fin samtalskvalitet och smart pausfunktion
 • Dedikerad Sennheiser-app för personliga användarinställningar (ANC, Sound Personalization, EQ m.m.)

Sennheiser ACCENTUM Plus är avancerade trådlösa over-ear-hörlurar med Bluetooth 5.2, äkta hifi-ljud och mängder av användarvänliga funktioner, inkl. touchkontroll och dedikerad app. Sennheisers effektiva Hybrid Adaptive ANC säkerställer att även den mest hektiska flygkabin förefaller helt lugn, så att du kan koncentrera dig på det viktigaste, nämligen att slappna av med musik eller en bra film. Vindbrus dämpas automatiskt, så du kan också få en fin upplevelse ute i det fria.

Tydliga samtal och hög komfort

När du pratar i telefon hörs du tydligt med digital brusreducering och justerbar sidetone (medhörning på din egen röst). Med sidetone slipper du känslan av att sitta i en ostkupa när du ringer andra människor ute i vida världen. Komforten håller även den toppklass med mjuka öronkuddar och textilklädd huvudbygel, där vadderingen är extra mjuk i mitten där den vilar mot hjässan.

Trådlös musik i dagar med avancerad Bluetooth

Sennheiser ACCENTUM Plus har en imponerande batteritid på ända upp till 50 timmar med ANC påslaget. Om batteriet tar slut kan du lyssna vidare via kabeln som medföljer eller ladda dem fullt på bara 3 timmar. Du får hela 5 timmars ny speltid med bara 10 minuters snabbladdning, så du behöver aldrig leva i en värld utan musik. Bluetooth aptX Adaptive och AAC säkerställer ett optimalt trådlöst ljud från både Android och iOS, och Low Latency Bluetooth ser till att du också kan titta på filmer och videor utan att ljud och bild tappar synkningen.

Sennheiser ACCENTUM Plus finns i flera färger. Transportetui, laddningskabel och minijack-kabel medföljer. 

Få arbetsro med Hybrid Adaptive ANC

Sennheiser ACCENTUM Plus är utrustade med sköna öronkuddar i konstläder som omsluter dina öron. Bara det i sig dämpar ljudet från omgivningen, resten sköter den smarta Hybrid Adaptive ANC-funktionen som anpassar dig efter ljud i omgivningen och dina personliga preferenser när du är på språng.

Om du pendlar med tåg eller buss analyserar hörlurarna ljud i omgivningen och minskar oväsendet. På kontoret känner hörlurarna av den nya omgivningen och ändrar automatiskt ANC-inställning så att de passar den nya ljudmiljön omkring dig. På så sätt får du alltid en optimal brusreducering utan att du hela tiden måste gå in och ändra inställningarna.

Sennheiser Smart Control App – ljud och funktioner på dina villkor

Via den dedikerade Sennheiser Smart Control-appen kan du anpassa dina hörlurar och din användarupplevelse helt efter dina egna preferenser. Sound Check och Sound Personalization hjälper dig att hitta ett ljud som passar din smak och dina hörselgångar perfekt (EQ), och du får givetvis också förinställda ljudprofiler och tonkontroll (EQ) så att du kan skapa helt egna ljudinställningar.

Sound Zones kan registrera var du befinner dig och automatiskt välja en optimal inställning för ljud, ANC och Transparency. Om du pendlar med tåg eller buss analyserar hörlurarna ljud i omgivningen och minskar oväsendet. På kontoret känner hörlurarna av den nya omgivningen och ändrar automatiskt ANC-inställning så att de passar den nya ljudmiljön omkring dig. De här inställningarna kan du naturligtvis finjustera utifrån om du är hemma, på jobbet eller på språng. I appen kan du också anpassa touchkontroll med mera utifrån din personliga smak.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Äkta hifi-ljud
 • Stilren och skön design med touchkontroll
 • Upp till 50 timmars batteritid
 • Hybrid Adaptive Noise Cancellation (ANC)
 • Smart pausfunktion via inbyggda sensorer
 • Dedikerad Sennheiser Smart Control-app för personliga användarinställningar (ANC, EQ, Sound Personalization m.m.)
 • Bluetooth 5.2 inkl. AAC, aptX och aptX Adaptive
 • Justerbar SideTone (medhörning under samtal)
 • Vridbara öronkåpor underlättar transport
 • Kan spela via kabel, även om batteriet är tomt

Begränsningar

 • Ingen avspelning direkt via USB
 • Inte helt hopfällbara
 • Inga fysiska kontrollknappar
 • USB-laddare är extra tillbehör

Tillbehör till Sennheiser ACCENTUM Plus

Tekniska specifikationer

HörslurstypOver-ear
Aktiv brusreduceringJa
Frekvensomfång10-22,000 Hz
Känslighet106 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Bluetooth versionJa - 5.2 ( aptX, aptX HD, aptX Adaptive, AAC, SBC )
Element typ/storlek37 mm - Dynamic driver
Avspelning via USBNej