Hopp til innhold
Audeze LCD-2 Classic Head-fi hörlurar

AudezeLCD-2 ClassicHead-fi hörlurar

Upplev Planar Magnetic-principen i sin renaste form, med massor av värme och energi för din musik. Ett unikt och spännande head-fi-alternativ.
st.8 990:-
Forventes på lager den 1 oktober 2022
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Audeze LCD-2 Classic – öppna Planar Magnetic-hörlurar med förnäm stamtavla

LCD-2 Classic är exklusiva öppna over-ear Planar Magnetic-hörlurar som leder direkt tillbaka till originalutgåvan av den ikoniska träklädda LCD-2 modellen. LCD-2 var 2008 de allra första Audeze-hörlurarna på marknaden, och den ursprungliga modellen – utan de nyare Fazor-ljudguiderna – kännetecknades av en relativt varm klang med djup och dynamisk bas.

De 106 mm stora elementen i LCD-2 Classic är också konstruerade utan Fazor-systemet, och därför påminner ljudet mycket om det ikoniska originalet. Man har även utelämnat den kostsamma finishen i trä, och det har på i slutändan gjort Classic både lättare och betydligt mer tillgänglig än de påkostade toppmodellerna.

LCD-2 Classic spelar varmt och energiskt med ett rytmiskt driv som är helt i särklass inom Planar-hörlurar. De har en alldeles egen karaktär som kanske inte faller alla i smaken men om du är head-fi-entusiast, gillar Planar-ljud och samtidigt lyssnar mycket på electronica eller annan bastung musik, så kan LCD-2 Classic vara hörlurarna du drömmer om. Ge lurarna en riktigt bra hörlursförstärkare, servera dem din favoritmusik, blunda och njuta av åkturen!

Kompromisslöst och solitt byggda

Planar Magnetic-elementen i LCD-2 Classic är hela 106 mm i diameter och därför blir hörlurarna också iögonfallande. Precis som den påkostade LCD-X så är de till och med bestyckade med det patenterade Fluxor-magnetsystem på bägge sidor av membranen, vilket är en av förklaringarna till den relativt höga vikten.

De stora handsydda öronkuddarna består av memoryskum överdraget med proteinläder. Huvudbygeln har en solid konstruktion i metall och den breda designen fördelar vikten mjukt och jämnt så att du upplever att den massiva konstruktionen tynger mycket mindre på huvudet än du först skulle kunna tro. Den flexibla flätade lättviktskabeln bidrar också till att hålla komforten uppe.

LCD-2 Classic finns i svart utförande. 

Audeze LCD-2 Classic Head-fi hörlurar

Höjdpunkter

 • Varm och energisk ljudkaraktär med djup och dynamisk bas
 • Exklusivt utförande i metall och proteinläder
 • Lätta att driva jämfört med en del alternativ
 • Handbyggda på Audezes egen fabrik i USA
 • Öppen konstruktion

Vår
Expertbedömning

 • Öppen konstruktion
 • Varm och energisk ljudkaraktär med djup och dynamisk bas
 • Dubbelsidigt Fluxor-magnetsystem
 • Lätta att driva jämfört med en del alternativ
 • Exklusivt utförande i metall och proteinläder
 • Handbyggda på Audezes egen fabrik i USA

Videos om Audeze LCD-2 Classic

Tekniska specifikationer

Aktiv brusreduceringNej
Akustisk konstruktionÖppen
Element typ/storlek106 mm - Planar magnetic driver
Frekvensomfång10-50000 Hz
HörslurstypOver-ear, Head-Fi
Impedans, passiv70 ohm
Känslighet101 dB

Tillbehör till Audeze LCD-2 Classic

Rekommenderade produkter