Hopp til innhold
8 998:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Trodde du att äkta High End var förbehållet hörlurar i full storlek? Då får du tänka om – Sennheiser levererar det även i form av öronsnäckor!

Läs mer:

Beskrivning

Sennheiser IE 800 S – in-ear-hörluar i state-of-the-art-klass med ljud i världsklass

 • Enastående öppet, naturligt och detaljerat ljud
 • Handbyggda på Sennheisers egen fabrik i Tyskland
 • Hus i repfri keramik
 • Fungerar mest optimalt tillsammans med en mobil D/A-omvandlare
 • Exklusivt transportetui i äkta läder medföljer

IE 800 S är kompromisslösa handbyggda in-ear-hörlurar som sätter en helt ny standard när det gäller ljudåtergivning i den här superkompakta kategorin. Även de minsta detaljerna gnistrar kristallklart, basen är djup och fast, och ljudbilden är så stor och öppen att du glömmer tid och plats på studs. Det här är äkta High End!

Finish och byggkvalitet så här läcker har aldrig tidigare skådats, och trots de är så små är IE 800 S fullmatade med avancerad Sennheiser-teknik, däribland en finslipad version av deras egna XWB-element (Extra Wide Band) och det patenterade D2CA-systemet, som via två dämpningskammare absorberar oönskad akustisk energi som annars skulle kunna dölja de där otroligt avgörande mikrodetaljerna i ljudbilden. Och det är just här en stor del av rumsinformationen – och därmed den magiska realismen – ligger dold.

Byggda för kvalitet och komfort

IE 800 S är inte framtagna för att pusha dig under löprundan eller på gymmet. Däremot är de ett förträffligt alternativ när du vill ha ljudkvaliteten från ett par hifi-lurar i full storlek utan att behöva släpa runt på dem. Det kan till exempel vara på tåget eller kontoret, där du kopplar dem till din laptop eller iPhone via en mobil D/A-omvandlare.

Med en sådan lösning kan du ta med dig High End-upplevelsen nästan överallt och för en äkta musikälskare är det en lyx som verkligen kommer att göra skillnad i vardagen. En annan lyx som kommer att göra stor skillnad är de adaptrar i Comply-skum som medföljer. De formar sig efter dina hörselgångar och ger en perfekt anpassning, vilket är en förutsättning för en perfekt ljudupplevelse. Det läckra transportetuiet i äkta läder är pricken över i.

IE 800 S finns i svart utförande. Transportetui i äkta läder medföljer.

Levererar det bästa – förtjänar det bästa

IE 800 S är byggda för att du ska kunna njuta fullt ut av varje musikinspelning. Du kan absolut koppla dem till ett vanligt analogt minijack-uttag på din telefon eller laptop, men då får du inte glädje av den ljudkvalitet de här kompromisslösa in-ear-hörlurarna är i stånd att leverera. Men det kan bli mycket bättre.

Välj istället USB-porten och anslut en mobil D/A-omvandlare (DAC), till någon av DragonFly-modellerna från AudioQuest. Då kringgår din bärbara musik den störningsbesudlade minijack-utgången och skickar den på digital väg rakt in i en högkvalitativ DAC som omvandlar dataströmmen till ljuva vågor för dina öron. Kvalitetsskillnaden är ytterst påtaglig, och när du använder en sådan lösning kommer du att upptäcka hur bra IE 800 S faktiskt är. En DragonFly är inte större än ett USB-minne, så du kan utan problem ha den med dig vart du än är på väg, och under resan dit kan du njuta av musik i High End-kvalitet.

Sennheiser High End – handbyggd tysk toppkvalitet

Sennheiser är en av världens ledande tillverkare av både hörlurar och mikrofoner för alla tänkbara ändamål. Och när de bestämmer sig för att gå hela vägen för att  ta fram en produkt i absoluta världsklassen, så kan du lugnt förvänta dig något utöver det vanliga. Sennheiser kan luta sig på en massiv produktionsapparat som ger dem möjlighet att både designa, producera och montera alla komponenter in-house på en extremt hög nivå.

De mest exklusiva modellerna – däribland IE 800 S, HD 800 S och HD 800 – är byggda med yttersta precision i Tyskland, med de allra bästa material och komponenter Sennheiser kunnat uppbringa. Därför köper du inte bara ett par hörlurar – du köper ett gediget stycke industridesign som inte kan göras bättre med dagens teknik. Resten av historien kan du låta gåshud och rysningar av välbehag berätta när musiken strömmar in i dina öron i oöverträffad kvalitet.

En upplevelse för livet

Ett par hörlurar som IE 800 S är en investering för livet. Du kommer aldrig att uppleva att de kommer till korta i något som helst sammanhang och du kan lugnt räkna med att de kommer att följa dig även om du byter ut resten av anläggningen. Den exklusiva och tidlösa designen grundar sig också på optimala materialval och optimal ljudkvalitet istället för tillfälliga modenycker. Det ger ytterligare en garanti för att du aldrig kommer att ångra din investering.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Enastående öppet, naturligt och detaljerat ljud
 • Designade och handbyggda på Sennheisers egen fabrik i Tyskland
 • Hus i repfri keramik
 • Dual Chamber Absorber System (D2CA)
 • Fungerar mest optimalt tillsammans med en mobil D/A-omvandlare
 • Exklusivt transportetui i äkta läder, samt två extra kablar medföljer

Begränsningar

 • Ej lämpliga för sport och träning
 • Inte vattentäta
 • Förtjänar att användas med bra utrustning, t.ex. en mobil D/A-omvandlare

Videos om IE 800 S

Tillbehör till Sennheiser IE 800 S

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång5-46.500 Hz
Känslighet125 dB
Akustisk konstruktionSluten
Impedans, passiv16 ohm

Rekommenderade produkter