Hopp til innhold
Sennheiser
Trådlöst headset

Sennheiser PXC 550-II Wireless

2 490:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Gör restiden till en oas av lugn och ro med mjuka kuddar kring huvudet och härligt hifi-ljud i öronen. Perfekt för dig som njuter av att vara på väg.

Läs mer:

Beskrivning

Sennheiser PXC 550-II Wireless – exklusiva trådlösa hörlurar med smart ANC, läcker design och ljud i äkta Sennheiser-hifi-kvalitet

  • Smart ANC med automatisk anpassning efter din omgivning
  • Automatisk på/av när du tar på eller av dem
  • Hög komfort med mjuka omslutande öronkuddar
  • Bluetooth aptX Low Latency för filmljud utan fördröjning (från Android)
  • Härlig metallfinish och hopfällbar design
PXC 550-II Wireless är exklusiva trådlösa over-ear-hörlurar med smart Noise Cancelling (ANC) som gör din resa till en fridfull oas istället för ett stökigt inferno. Här kan du njuta av musik i härlig hifi-kvalitet och glömma allt om världen omkring dig tills du nått ditt mål. Trådlös frihet i första klass!

Det läckra utförandet i metall signalerar toppkvalitet, och de två öronkuddarna är vadderade med ett mjukt, otroligt skönt material som är ett sant nöje att ha på huvudet timme efter timme. Den justerbara huvudbygeln säkerställer korrekt och bekväm passform även under långa transatlantiska turer. När du lyssnat klart kan du fälla ihop hörlurarna helt så att de tar minsta möjliga plats i ett fullpackat handbagage.

Extremt användarvänliga med smart på/av och touchkontroll
PXC 550-II Wireless startas automatiskt när du fäller ut dem. Behöver du prata med en kollega? Då hänger du dem bara om halsen, så stoppas musiken. Hörlurarna spelar sedan vidare från samma ställe när du är redo att lyssna igen.

Ska du på ett möte och behöver en längre paus? När du fäller ihop PXC 550-II Wireless stoppas musiken och strömmen slås ifrån. När du fäller upp dem igen börjar de spela från samma ställe i musiken (om både Bluetooth och app fortfarande är aktiverade på telefonen).

Höger öronkåpa på har touchfunktion så att du bara behöver svepa framåt, bakåt eller trycka för att byta låt eller svara när det ringer. Du kan aktivera den röstassistent du föredrar (Google-assistenten, Amazon Alexa, Apple Siri) med ett enkelt tryck, och hela tre inbyggda mikrofoner ser till att du hörs klart och tydligt när du pratar i telefon, oavsett om du deltar i konferenssamtal eller ringer hem.

Batteritiden sträcker sig ända upp till 20 timmar vid aktiv drift (med Bluetooth och ANC), och när batteriet tar slut kan du fortfarande lyssna via den medföljande kabeln precis som med ett par vanliga hörlurar.

PXC 550-II Wireless finns i svart utförande. USB-kabel för laddning, ljudkabel, flygplansadapter och reseetui medföljer

Fridfulla resor med smart ANC
PXC 550-II Wireless har mjuka, omslutande öronkuddar som i sig dämpar störande ljud från omgivningen. Resten ordnar lurarnas inbyggda Noise Cancelling (ANC) som kan reducera även det mest öronbedövande flygplansljud till ett nästintill omärkbart brummande i bakgrunden.

Brusreduceringen anpassar sig automatiskt efter din omgivning så att du upplever ett härligt lugn i alla ljudmiljöer. Om du pendlar med tåg eller buss analyserar hörlurarna ljud i omgivningen och minskar oväsendet. På kontoret känner hörlurarna av den nya omgivningen och ändrar automatiskt ANC-inställning så att de passar den nya ljudmiljön omkring dig. Om du behöver släppa in ljud från omgivningen aktiverar du bara Transparent Hearing-funktionen. Då hör du trafik, steward, kolleger och allt annat utan att behöva ta av dig lurarna.

PXC 550-II Wireless är framtagna för att uppfylla just dina behov, och därför kan du även finjustera ANC, equalizer-inställningar och andra funktioner via den dedikerade Sennheiser Smart Control-appen. Det är också via appen du kan läsa in de uppdateringar som gör PXC 550-II Wireless ännu bättre efter hand.

Alltid optimal ljudkvalitet
PXC 550-II Wireless är inte bara bra på att skapa lugn och ro. Ljudprestanda är nämligen också av klassisk Sennheiser-kvalitet med både djup och dynamisk bas och ytterst fina detaljer. De solida elementen på 32 mm ser tillsammans med de stora öronkåporna till att du alltid kan kan njuta av musiken i fulla drag.

Med stöd för både AAC- och aptX-formaten på Bluetooth får du optimal trådlös ljudöverföring oavsett om du lyssnar från en Apple- eller Android-telefon. Om du har en Android får du till och med aptX Low Latency, så att du slipper irriterande tidsfördröjning i ljudet när du ser film. Alla tiders när du till exempel vill kolla på Netflix under tågresan.

Tillbehör till Sennheiser PXC 550-II Wireless

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång17-23.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX Low Latency, AAC )
Avspelning via USBJa

Rekommenderade produkter