Hopp til innhold
Sennheiser PXC 550-II Wireless Trådlöst headset

SennheiserPXC 550-II WirelessTrådlöst headset

Gör restiden till en oas av lugn och ro med mjuka kuddar kring huvudet och härligt hifi-ljud i öronen. Perfekt för dig som njuter av att vara på väg.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Sennheiser PXC 550-II Wireless – exklusiva trådlösa hörlurar med smart ANC, läcker design och ljud i äkta Sennheiser-hifi-kvalitet

PXC 550-II Wireless är exklusiva trådlösa over-ear-hörlurar med smart Noise Cancelling (ANC) som gör din resa till en fridfull oas istället för ett stökigt inferno. Här kan du njuta av musik i härlig hifi-kvalitet och glömma allt om världen omkring dig tills du nått ditt mål. Trådlös frihet i första klass!

Det läckra utförandet i metall signalerar toppkvalitet, och de två öronkuddarna är vadderade med ett mjukt, otroligt skönt material som är ett sant nöje att ha på huvudet timme efter timme. Den justerbara huvudbygeln säkerställer korrekt och bekväm passform även under långa transatlantiska turer. När du lyssnat klart kan du fälla ihop hörlurarna helt så att de tar minsta möjliga plats i ett fullpackat handbagage.

Extremt användarvänliga med smart på/av och touchkontroll
PXC 550-II Wireless startas automatiskt när du fäller ut dem. Behöver du prata med en kollega? Då hänger du dem bara om halsen, så stoppas musiken. Hörlurarna spelar sedan vidare från samma ställe när du är redo att lyssna igen.

Ska du på ett möte och behöver en längre paus? När du fäller ihop PXC 550-II Wireless stoppas musiken och strömmen slås ifrån. När du fäller upp dem igen börjar de spela från samma ställe i musiken (om både Bluetooth och app fortfarande är aktiverade på telefonen).

Höger öronkåpa på har touchfunktion så att du bara behöver svepa framåt, bakåt eller trycka för att byta låt eller svara när det ringer. Du kan aktivera den röstassistent du föredrar (Google-assistenten, Amazon Alexa, Apple Siri) med ett enkelt tryck, och hela tre inbyggda mikrofoner ser till att du hörs klart och tydligt när du pratar i telefon, oavsett om du deltar i konferenssamtal eller ringer hem.

Batteritiden sträcker sig ända upp till 20 timmar vid aktiv drift (med Bluetooth och ANC), och när batteriet tar slut kan du fortfarande lyssna via den medföljande kabeln precis som med ett par vanliga hörlurar.

PXC 550-II Wireless finns i svart utförande. USB-kabel för laddning, ljudkabel, flygplansadapter och reseetui medföljer

Sennheiser PXC 550-II Wireless Trådlöst headset

Höjdpunkter

  • Smart ANC med automatisk anpassning efter din omgivning
  • Automatisk på/av när du tar på eller av dem
  • Hög komfort med mjuka omslutande öronkuddar
  • Bluetooth aptX Low Latency för filmljud utan fördröjning (från Android)
  • Härlig metallfinish och hopfällbar design

Tekniska specifikationer

Akustisk konstruktionSluten
Avspelning via USBJa
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX Low Latency, AAC )
Frekvensomfång17-23.000 Hz
MikrofonJa

Tillbehör till Sennheiser PXC 550-II Wireless

Rekommenderade produkter

DALI IO-6 Trådlöst headset
DALI IO-6
Trådlöst headset
2 998:- / 3 998:- / st.
Sony WH-1000XM4 Trådlöst headset
Sony WH-1000XM4
Trådlöst headset
2 724:- / 2 989:- / st.