Hopp til innhold
Sonos Sub (Gen3) Trådlös subbas

SonosSub (Gen3)Trådlös subbas

Ge ditt Sonos-system djup och dynamisk bas med en trådlös subbas. Kan placeras både liggande och stående, väggfäste finns som extrautrustning.
Svart
st.8 488:-
Okänd leveranstid
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Sonos Sub (Gen3) – trådlös och stark subbas till ditt Sonos-system

Sub (Gen3) en unik trådlös subbas som sätter pricken över i på ditt trådlösa Sonos-system. Ett vägguttag och smidig konfigurering via Sonos-appen är allt som behövs för att du ska få imponerande djup och dynamisk bas i hela rummet. Kombinera subbasen med ett par trådlösa Sonos-högtalare så har du en komplett stereoanläggning med ett absolut minimum av kablar.

Sub (Gen3) kan också leverera en solid botten till dina TV- och filmupplevelser tillsammans med en Sonos-soundbar, eventuellt tillsammans med två trådlösa Sonos-högtalare för de bakre surroundkanalerna. Här kan du verkligen dra nytta av smidigheten i det här trådlösa systemet fullt ut. Den härliga råstyrkan ger dig explosioner och filmeffekter som verkligen känns i magen.

Vibrationsfri design och många placeringsmöjligheter

Sonos Sub (Gen3) är bestyckad med två baselement som har monterats i kabinettet med fronterna vända mot varandra. Fördelen med den här principen är att vibrationerna från de två elementen tar ut varandra så att de inte fortplantas till kabinettet. Därför får du en väldigt ren bas utan ”kabinettljud”. Med sin unika design kan Sonos Sub (Gen3) spela både stående och liggande. Det här gör att du fritt kan välja var du vill placera den, t.ex. under en soffa.

Sonos Sub (Gen3) finns i utförandena svart högglans eller vit högglans. Specialdesignat väggfäste finns som extrautrustning.

Obs: Precis som andra nyare Sonos-produkter kräver Sonos (Gen3) den nya S2-appen från Sonos för att fungera. Har du äldre Sonos-produkter i ditt system kan du därför behöva köra med en separat S1-app till dessa. Eller så kan du komma in på HiFi Klubben och få mer information om de fördelaktiga möjligheter som finns att byta ut dina äldre Sonos-produkter till nya och få över hela ditt system till S2-plattformen.

Test av Sonos Sub (Gen3)

Mer bilder på Sonos Sub (Gen3)

Sonos Sub (Gen3) Trådlös subbas

Höjdpunkter

  • Trådlös signalöverföring
  • Unik och vibrationsfri design
  • Kan placeras både stående och liggande
  • Enkel att konfigurera via guide i Sonos app
  • Väggfäste finns som extrautrustning

Vår
Expertbedömning

  • Trådlös signalöverföring
  • Unik och vibrationsfri design
  • Kan placeras både stående och liggande
  • Enkel att konfigurera via guide i Sonos app
  • Väggfäste finns som extrautrustning

Tekniska specifikationer

Ingång (annat)Ethernet
Trådlös överföringWifi
Utgång (annat)Ethernet

Recensions


4.8
13 recensioner
5
12
4
0
3
1
2
0
1
0
Yuri
Nederländerna
11/5/2022

Efter 16 år med en "normal" 5.1-uppsättning var det nu upp till min fru att ställa krav: Inga synliga ledningar och så få högtalare som möjligt i sikte. Efter ett lyssningstest av två system var det tydligt att det tydliga (Atmos) ljudet från Arc-, Sub- och One SL-högtalarna uppfyllde dessa villkor utan att offra för mycket av filmupplevelsen. Sub har en praktisk storlek så att den kan stå mellan väggen och soffan. One SL-högtalarna sticker inte ut på grund av färg och storlek. Allt kan justeras bra med en iphone. Vi är mycket nöjda med det och hoppas kunna gå vidare med detta tills ett barnrum kan förvandlas till ett musik- och filmrum.

Yuri
Nederländerna
Henk
Nederländerna
9/28/2022
Henk
Nederländerna
ROB
Nederländerna
9/25/2022

ROB
Nederländerna
Peter
Sverige
9/4/2022
Peter
Sverige
Maarten
Nederländerna
9/3/2022
Maarten
Nederländerna

Tillbehör till Sonos Sub (Gen3)

Rekommenderade produkter

Musikanläggning med streaming
8 090:- / st.