Hopp til innhold
1 390:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Exklusiv design, läckert hifi-ljud och alla fördelarna med ANC i ett par 100 % trådlösa snäckhörlurar. Njut av frihet av högsta klass!

Läs mer:

Beskrivning

Sony WF-1000XM3 – True Wireless trådlösa in-ear-hörlurar med enastående ljudkvalitet, läcker finish och avancerad noise cancelling (ANC)

 • Noise Cancelling/ANC
 • Upp till 24 timmars speltid (6 timmar + 3 x 6 timmar från laddningsetui)
 • Säker och bekväm passform med touch-kontroll på öronsnäckorna
 • Intelligent ANC med automatisk anpassning efter den omgivande miljön
 • Snabb åtkomst till röststyrning (Google-assistenten/Siri)
WF-1000XM3 är läckra True Wireless-in-ear-hörlurar med noise cancelling (ANC) i särklass. Här får du både läckert hifi-ljud och alla fördelarna med ANC i ett par 100 % trådlösa snäckhörlurar. WF-1000XM3 har utvecklats för dig som vill ha det bästa ljudet, de smartaste funktionerna och en verkligt elegant design. Och i ett format som du alltid får plats med i fickan. Lägg därtill den smarta touch-kontrollen så har du True Wireless-hörlurar i högsta klass – du får väldigt svårt att hitta en bättre lösning.

Optimal funktion hela dagen
Brusreduceringen i WF-1000XM3 använder avancerade smarttekniker som skräddarsyr ljudet för just dig och dina aktiviteter. Med den tillhörande appen kan du anpassa funktionen till tåg, buss, flyg, kontor och annat, och hörlurarna känner själva av i vilken miljö du befinner dig. Om du vill räcker det med att använda en öronsnäcka, om du t.ex. pratar i telefon och samtidigt vill höra vad som händer omkring dig.

Med 6 timmars speltid och ytterligare 3 x 6 timmar till hands i det medföljande laddningsetuiet, har du trådlös frihet och ostörd musik i hög kvalitet hela dagen.

WF-1000XM3 finns i svart eller silver. Matchande laddningsetui medföljer.

Laddningsask med 18 timmars extra batteritid
Det inbyggda batteriet i WF-1000XM3 klarar upp till 6 timmars musik på en full laddning. Därutöver får du ett snyggt matchande laddningsetui där du både kan förvara och ladda hörlurarna. Med upp till 6 timmars uppspelning på en enda laddning och ytterligare 18 timmar från laddningsetuiet kan du enkelt använda WF-1000XM3 hela dagen. Du kan ladda etuiet och öronsnäckorna samtidigt så att du får med dig ström för 24 timmars speltid med ANC.

Laddningen börjar automatiskt när du lägger öronsnäckorna i etuiet, och på bara 10 minuter kan du ladda hörlurarna så mycket att du får 90 minuters speltid. På så sätt riskerar du aldrig att stå helt utan underhållning i timtal medan du laddar dina hörlurar.  

Skräddarsydd brusreducering för dig och din omgivning
WF-1000XM3 använder avancerade smarttekniker så att du får bästa möjliga lyssningsupplevelse var du än befinner dig. De dubbla inbyggda ANC-mikrofonerna i varje öronsnäcka fångar upp bruset och ger optimal dämpning utan att försämra ljudkvaliteten. Systemet märker också skillnad på ljuden i din omgivning – till exempel röster och trafikbuller – och anpassar automatiskt brusreduceringen efter situationen, så att du t.ex. fortfarande kan förhålla dig till trafiken när du går på gatan.

Med den tillhörande appen kan du skräddarsy den inbyggda noise cancelling-funktionen efter dina behov, så att du själv kan bestämma hur mycket du vill stänga ute omgivningen. Du kan även välja om du vill dämpa allt brus lika mycket eller om du vill låta röster släppas igenom lite mer. På så sätt har du alla möjligheter att få en perfekt funktion efter dina behov, både när du är på tåget och när du sitter på kontoret och arbetar.

Smart och enkel att använda till vardags
Även om ANC är smart och avkopplande kan du ibland behöva höra vad som händer omkring dig. Till exempel om expediten i kassan frågar dig om något. Med WF-1000XM3 behöver du bara vidröra den vänstra öronsnäckan – så dämpar den musiken och släpper igenom tal och bakgrundsljud, ända tills du släpper den igen och tystnaden återvänder.

En annan smart funktion är hur du kontrollerar avspelning av ljud från exempelvis din smartphone. Höger öronsnäcka på WF-1000XM3 har också en touchfunktion så att du bara behöver vidröra den en eller flera gånger för att starta/stoppa musiken, byta låt, besvara samtal eller aktivera röststyrningen (Google-assistenten eller Apple Siri).

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Noise Cancelling / ANC
 • Upp till 24 timmars speltid (6 timmar + 3 x 6 timmar från laddningsetui)
 • Säker och bekväm passform
 • Touch-funktioner på öronsnäckorna
 • Intelligent ANC med automatisk anpassning efter den omgivande miljön
 • Särskild app för personlig anpassning av ljud och funktioner
 • Autostart/-stop av musik
 • Öronadaptrar i olika material och storlekar medföljer
 • Snabb åtkomst till röststyrning via beröring av öronsnäckan (Google-assistenten/Siri)

Begränsningar

 • Inte särskilt bra till sport och träning
 • Stödjer inte Bluetooth aptX

Reviews

Videos om WF-1000XM3

Tillbehör till Sony WF-1000XM3

Tekniska specifikationer

HörslurstypIn-ear, True Wireless
Aktiv brusreduceringJa
Frekvensomfång20-20.000 Hz
Bluetooth versionJa - 5 ( Apple AAC )
Element typ/storlek6 mm - Dynamic driver
Avspelning via USBNej

Rekommenderade produkter