Hopp til innhold
SOUNDBOKS
Mikrofon

SOUNDBOKS Mic

1 349:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Med en schyst mikrofon till din SOUNDBOKS kan du lita på att världen hör både din musik och det du vill framföra. Inkl. 3 meter lång kabel.

Läs mer:

Beskrivning

SOUNDBOKS MIC – originalmikrofon till SOUNDBOKS (Gen. 3)

  • Passar till SOUNDBOKS (Gen. 3).
  • Ansluts direkt på högtalarens baksida (1/4-tums jack)
  • SOUNDBOKS-logga och orange kontakt på mikrofon
  • Robust pulverlackerad finish
  • Inkl. 3 meter lång kabel

SOUNDBOKS MIC – originalmikrofon till SOUNDBOKS (Gen. 3). Du ansluter den direkt till jack-ingången på högtalarens baksida och väljer sedan i den tillhörande appen att den ingången ska användas till en mikrofon. Sedan har du ett genialt verktyg på alla de platser där du vill höras utan att behöva brottas med stickkontakter och långa strömkablar.

Scenen är din

Med en mikrofon blir SOUNDBOKS-världen mycket mer än fest och hög musik. Ska du anordna ett arrangemang utomhus? Koppla en mikrofon till SOUNDBOKS (Gen. 3) och styr upp det hela som ett proffs. Firmafest? Med SOUNDBOKS (Gen. 3) har du bäddat för både musik och tävlingar en gång för alla. Träningspass? SOUNDBOKS (Gen. 3) får fart på den lataste deltagare.

Den känsliga mikrofonkapseln i SOUNDBOKS (Gen. 3) MIC gjord för att ge din röst volym var som helst. Den skyddas av ett nät i mässing och har en kropp i zinklegering, samtidigt som mikrofonen har en tålig pulverlack i svart. SOUNDBOKS MIC är optimerad för tal och för att ljudet ska upplevas som djup och behaglig och istället för gäll.

Det smarta vita SOUNDBOKS-loggan tillsammans med kontakterna i orange visar att du har valt äkta vara till din högtalare. Här kan alla se att du går hela vägen för att säkerställa att prylarna håller måttet när du ordnar fest. Om du behöver en längre kabel kan du utan problem koppla in en standardmikrofonkabel.

SOUNDBOKS MIC finns i pulverlackerad svart finish. 3 meter originalkabel medföljer.

Tillbehör till SOUNDBOKS Mic

Tekniska specifikationer

FärgSvart
Vikt (kg)1
Höjd emballage (cm)6
Längd emballage (cm)20
Vikt emballage (kg)1,8
Bredd emballage (cm)12,5