HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Ortofon Cadenza Black MC-pickup

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Ortofon Cadenza Black MC-pickup

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Cadenza Black är den kompromisslösa High End-modellen i Ortofons Cadenza-serie av MC-pickuper. Den exklusiva Shibata-slipade diamanten och andra avancerade tekniker ger dig en ofattbart detaljerad ljudbild och en sublim, neutral ljudkvalitet.

Ortofon Cadenza Black – den ultimata High End-modellen från Ortofons bästa serie MC-pickuper

Cadenza Black är den största modellen i Ortofons bästa serie MC-pickuper i High End-klassen. Här får du bland annat en naken, Shibata-slipad diamantnål monterad på en nålarm av bor och WRD (Wide Range Damping System), som tillsammans levererar en fullständigt neutral ljudkvalitet med en sublim klarhet, dynamik och detaljrikedom.

Du hittar mer information på tillverkarens hemsida.

OBS: Hi-Fi Klubben kan också leverera ett antal andra produkter från Ortofon utöver de som visas på hemsidan. Kontakta din butik för mer information.

GRATIS MONTERING: Om du köper en ny pickup på Hi-Fi Klubben monterar vi den gratis på din skivspelare. Mer info får du i din Hi-Fi Klubben-butik.

Specifikationer

  • OBS: Hi-Fi Klubben kan också leverera ett antal andra produkter från Ortofon utöver de som visas på hemsidan. Kontakta din butik för mer information.
  • GRATIS MONTERING: Om du köper en ny pickup på Hi-Fi Klubben monterar vi den gratis på din skivspelare. Mer info får du i din Hi-Fi Klubben-butik.

Rekommenderade tillbehör

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.