HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Ortofon Cadenza Blue MC-pickup

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Ortofon Cadenza Blue MC-pickup

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Cadenza Blue är en High End-modell från Ortofons Cadenza-serie av MC-pickuper. Du får exklusiva lösningar som FG 70-diamantnål och cantilever av rubin som tillsammans producerar en imponerande öppen, luftig, detaljerad och homogen ljudbild.

Ortofon Cadenza Blue – High End-MC-pickup med exklusiva lösningar och imponerande ljudbild

Cadenza Blue är en modell som ingår i Ortofons bästa serie MC-pickuper i High End-klassen. Här får du bland annat en FG 70-diamantnål monterad på en nålarm av rubin och spolar av 99,99 % rent silver. Förvänta dig en enorm ljudbild med klarhet, dynamik och detaljrikedom från den översta ligan.

Du hittar mer information på tillverkarens hemsida.

OBS: Hi-Fi Klubben kan också leverera ett antal andra produkter från Ortofon utöver de som visas på hemsidan. Kontakta din butik för mer information.

GRATIS MONTERING: Om du köper en ny pickup på Hi-Fi Klubben monterar vi den gratis på din skivspelare. Mer info får du i din Hi-Fi Klubben-butik.

Specifikationer

  • OBS: Hi-Fi Klubben kan också leverera ett antal andra produkter från Ortofon utöver de som visas på hemsidan. Kontakta din butik för mer information.
  • GRATIS MONTERING: Om du köper en ny pickup på Hi-Fi Klubben monterar vi den gratis på din skivspelare. Mer info får du i din Hi-Fi Klubben-butik.

Rekommenderade tillbehör

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.