HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Ortofon Cadenza Red MC-pickup

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Ortofon Cadenza Red MC-pickup

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Cadenza Red är introduktionsmodellen i Ortofons Cadenza-serie MC-pickuper. Du får en Fine Line-slipad diamantnål och spolar av 99,99 % rent silver som tillsammans producerar en dynamisk, men kontrollerad ljudbild med imponerande djup.

Ortofon Cadenza Red – äkta High End-MC-pickup till din High End-skivspelare

Cadenza Red är introduktionsmodellen i Ortofons bästa serie MC-pickuper i High End-klassen. Här får du bland annat en naken Fine Line-slipad diamantnål monterad på en nålarm av aluminium och spolar av 99,99 % rent silver. Förvänta dig en kontrollerad och dynamisk ljudbild som tar varje skivspelare till en högre nivå.

Du hittar mer information på tillverkarens hemsida.

OBS: Hi-Fi Klubben kan också leverera ett antal andra produkter från Ortofon utöver de som visas på hemsidan. Kontakta din butik för mer information.

GRATIS MONTERING: Om du köper en ny pickup på Hi-Fi Klubben monterar vi den gratis på din skivspelare. Mer info får du i din Hi-Fi Klubben-butik.

Specifikationer

  • OBS: Hi-Fi Klubben kan också leverera ett antal andra produkter från Ortofon utöver de som visas på hemsidan. Kontakta din butik för mer information.
  • GRATIS MONTERING: Om du köper en ny pickup på Hi-Fi Klubben monterar vi den gratis på din skivspelare. Mer info får du i din Hi-Fi Klubben-butik.

Rekommenderade tillbehör

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.