HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Bowers & Wilkins FS-805D3 Högtalarstativ

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /par
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins FS-805D3 Högtalarstativ

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} par

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

FS-805D3 är ett tungt, solitt och elegant golvstativ som specialdesignats för att placera dina 805 D3-högtalare i optimal lyssningshöjd. Stolpen kan antingen fyllas med sand eller dölja högtalarkabeln. Svart eller silver.

B&W FS-805D3 högtalarstativ – exklusivt golvstativ för perfekt placering av dina 805 D3-högtalare

FS-805D3 högtalarstativ är ett snyggt golvstativ som designats för att du ska kunna placera dina 805 D3-högtalare fritt i vardagsrummet, samtidigt som de hamnar i optimal lyssningsposition. Du kan dölja kabeln i stativets ben, alternativt fylla det med sand, blykulor eller en kombination av dessa för extra vikt och stabilitet.

Med de två medföljande skruvarna kan du skruva fast högtalaren direkt i stativet för att dämpa oönskad resonans och säkerställa att dina dyrbara högtalare monteras fullständigt stabilt. Allt sammantaget en lösning som när det gäller design och funktionalitet ligger på en avsevärt högre nivå än den du skulle få med ett icke-originalstativ.

Obs! D3-stativet kan även användas tillsammans med den tidigare 805 Diamond-modellen. Däremot kan du inte använda 805 D3 tillsammans med den tidigare versionen av stativet.

FS-805D3 högtalarstativ säljs parvis och finns med finish i svart eller silver.

Specifikationer

  • Golvstativ till B&W 805 D3 och 805 Diamond
  • Material: Aluminium och komposit
  • Mått: 25,5 x 59,5 x 36,8 cm (BxHxD)
  • Vikt: 22 kg
  • Färg: Svart eller silver

Obs! D3-stativet kan även användas tillsammans med den tidigare 805 Diamond-modellen. Däremot kan du inte använda 805 D3 tillsammans med den tidigare versionen av stativet.

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning