HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Bowers & Wilkins FS-HTMD3 Högtalarstativ

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins FS-HTMD3 Högtalarstativ

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

FS-HTMD3 är ett ytterst solitt och elegant golvstativ som designats för att du ska kunna ge dina B&W HTM1 D3- eller HTM2 D3-centerhögtalare optimal placering. Stolpen kan fyllas med sand eller dölja högtalarkabeln. Finish i svart eller silver.

B&W FS-HTMD3 – exklusivt golvstativ för perfekt placering av din HTM1 D3- eller HTM2 D3-centerhögtalare

FS-HTMD3 centerhögtalarstativ är ett snyggt golvstativ som specialdesignats för att centerhögtalarna HTM1 D3 eller HTM2 D3 ska kunna placeras perfekt i förhållande till skärmen eller duken genom att lyfta högtalaren till en optimal spelposition. Du kan dölja kabeln i stativets ben, alternativt fylla det med sand, blykulor eller en kombination av dessa för extra vikt och stabilitet.

Med de två medföljande skruvarna kan du skruva fast högtalaren direkt i stativet för att dämpa oönskad resonans och säkerställa att din dyrbara högtalare monteras fullständigt stabilt. Allt sammantaget en lösning som när det gäller design och funktionalitet ligger på en avsevärt högre nivå än den du skulle få med ett icke-originalstativ.

B&W FS-HTMD3 centerhögtalarstativ finns med finish i svart eller silver.

Specifikationer

  • Golvstativ till B&W HTM1 D3 och HTM2 D3
  • Material: Aluminium och komposit
  • Mått: 68,8 x 28,1 x 37,2 cm (BxHxD)
  • Vikt: 11,8 kg
  • Färg: Svart eller silver 

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning