HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

DALI Cone Spikes

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /paket
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI Cone Spikes

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} paket

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

DALI:s högtalarkoner kan vara räddningen för din anläggning! Vibrationer från en högtalare kan sprida sig ner i golvet och orsaka en oprecis musikåtergivning. Med spikes eller koner löser du problemet både lätt och fort!

Till de flesta högtalare ingår det spikes idag, som skruvas fast i botten på högtalaren. Dessvärre gäller inte detta alla högtalare. Räddningen kan då vara DALI:s koner. De fästs på undersidan av högtalaren med dubbelhäftande tejp och hindrar vibrationer på ett mycket effektivt sätt: basen blir stramare, vibrationerna sprids inte till golvet vilket föräldrar eller grannar ofta uppskattar) och mellanregister och diskant får fler detaljer.

Att montera spikes på en högtalare är ett av de billigaste och mest effektiva sätten att förbättra anläggningens ljudkvalitet!

Specifikationer

  • Varje paket innehåller fyra koner och räcker till en högtalare.
  • Underlag för att skydda golvet ingår
  • Titan

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning