Hopp til innhold

DALI

DALI – Danish Audiophile Loudspeaker Industries – grundades 1983 av Peter Lyngdorf, som också är Hi-Fi Klubbens grundare. I dag är DALI en global exportframgång som hänför musikälskare och recensenter i fler än 70 länder.

  • Kvalitetshögtalare i alla prisklasser
  • Finns både i traditionell och modern design
  • Maximal ljudkvalitet för pengarna
  • Kompletta serier för alla behov
  • Utvecklade och designade i Danmark
100 produkter
Kompakt högtalare
3 996:- / par
Golvhögtalare
11 996:- / par
Kompakt högtalare
5 996:- / par
Golvhögtalare
41 996:- / par
Golvhögtalare
8 996:- / par
Kompakt högtalare
11 996:- / par
Golvhögtalare
159 996:- / par
Bluetooth-högtalare
4 498:- / st.
Kompakt högtalare
19 996:- / par
Väggfäste för högtalare
398:- / par
Trådlöst headset
4 398:- / st.
Trådlöst headset
3 198:- / st.

Kvalitet framför modenycker

Sedan DALI började tillverka högtalare 1983 har många andra tillverkare hunnit dyka upp och försvinna igen, och den ena modevågen efter den andra har sköljt över Hi-Fi-världen. DALI har överlevt och rönt framgångar genom att hålla fast vid den konst de bemästrar bättre än någon annan, nämligen att göra gedigna kvalitetshögtalare med maximal ljudvaluta för pengarna. Och det gäller även inom inbyggnadshögtalare och eleganta designmodeller som har tillkommit under senare år.

Fint ljud på alla anläggningar

En DALI-högtalare förmedlar musiken med närvaro, nerv och tajming. Ljudet kommer verkligen ut i rummet, och ger dig en autentisk och spännande upplevelse oavsett vilken slags musik du lyssnar på. Högtalarna är samtidigt lätta att driva för förstärkaren, så du kan uppnå fina resultat även på en mindre stereo- eller hemmabioanläggning.

Sunda koncept bakom global exportframgång

Genom att koncentrera sig på några sunda grundkoncept och förfina dem om och om igen har DALI skapat en imponerande samling högtalare som omfattar några av världens absolut bästa produkter. Oavsett om du rör dig i budgetklassen eller den extrema High End-klassen så hittar du en DALI-högtalare som tillhör klassens bästa, och i dag väller det in stjärnor och utmärkelser från begeistrade Hi-Fi-recensenter över hela världen.