HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Sonos Shelf väggfäste för Sonos

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}} Prismatchning
Sonos Shelf väggfäste för Sonos

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Sonos Shelf är en läcker hylla till Sonos One, One SL och Play:1. Ge din trådlösa Sonos-högtalare en egen hylla i köket eller badrummet. Samma utförande som din högtalare, plus inbyggd kabelränna.

Sonos Shelf – unik hylla till din Sonos-högtalare

Sonos Shelf är en läcker hylla till din Sonos-högtalare. Den har designats i samma färger, material och finish som din Sonos-högtalare. Perfekt i köket eller badrummet där du har begränsat med plats.

Du kan ställa din högtalare på antingen vänster eller höger sida av hyllan. Så finns det till exempel också plats för din telefon eller andra småsaker på hyllan. Har du en lång strömkabel som hänger och dinglar? Överbliven kabellängd kan döljas inuti hyllan, som också fungerar som en kabelränna så att du får en snygg installation.  

Passar till Sonos One, Sonos One SL och Play:1

Sonos Shelf finns med vit eller svart finish.

Specifikationer

  • Mått: 22,7 x 26,0 x 16,0 cm (BxHxD)
  • Passar till Sonos One, One SL och Play:1
  • Färg: Svart eller vit 

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning