Hopp til innhold

Kompletta
möbler

Här på sidan visar vi färdigmonterade möbelsystem, som är ready-to-go. Skulle du behöva inspiration eller hjälp kan du kontakta kundtjänst här. Se vår clic-katalog här.

Få hjälp i
butiken

Vi står redo i butiken och kan både ge dig råd och visa upp olika möbelsystem som passar in i olika typer av vardagsrum. 

14 produkter

Möbler

Hifi-möbler passar dig som önskar en elegant lösning till din anläggning och högtalare oavsett om du vill framhäva dem eller dölja dem. Hifi-möbler är tillverkade till stilfull förvaring av din anläggning, högtalare, tv, spelare osv., utan att behöva kompromissa med ljudet. Med en äkta hifi-möbel eller tv-bänk kan du dölja apparaterna och fortfarande få en komplett ljudupplevelse i rummet.

På HiFi Klubben har vi en rad olika möbler, som var och en på sitt sätt framhäver det bästa hos din anläggning och dina högtalare, så att du kan njuta av bra ljudkvalitet utan att behöva irriteras av synen av kablar m.m.

Sätt anläggningen i centrum
Har du spenderat pengar på en snygg anläggning, bör du då inte ge den rättvisa och tilldela den hedersplatsen i rummet, så att dina gäster kan se den? Med en snygg hifi-hylla kan du placera din anläggning i centrum, så att det inte enbart ger fantastiskt ljud men även ser snyggt ut och blir en del av inredningen i rummet.

En enstaka hylla, tv-bänk eller en tv-möbel med få fack är ett bra sätt att placera din anläggning i centrum, utan att det blir överdrivet. De tillhörande högtalarna kan placeras på fina hyllor som heller inte tar mycket uppmärksamhet, men snarare framhäver högtalarna.

En synlig, men diskret lösning till dig som gärna vill visa fram din anläggning på ett elegant och stiligt sätt.

Diskret förvaring i snygga hifi-möbler
Hifi-möbler kan naturligtvis också användas till att gömma undan anläggning och högtalare, om du önskar ett helt strömlinjeformat uttryck i din inredning.

Det finns många smarta hyllor som kan kombineras precis som du vill, så att du kan få precis den möbel som du har behov för.

Hifi-hyllor varierar i höjd, bredd, antal fack , färg osv., så det finns rik möjlighet för att hitta - eller själv sammansätta - en kombination som passar in i just ditt vardagsrum.

Om din anläggning och dina högtalare ska döljas helt, kan du välja en fin möbel där hyllorna täcks av eleganta, svarta tygluckor. Du får ett elegant uttryck samtidigt som de låter ljud passera ut och fjärrkontrollssignaler in, eftersom det är en hifi-möbel med tygfront specialtillverkat till just detta. 

Eller välj lådor istället för luckor, om du har DVD-skivor, CD-skivor eller annat som ska gömmas undan i en diskret lösning utan att det hamnar för långt bort.

Till de flesta möbler medföljer extra hyllplan som du t.ex. kan ställa din Blu-ray-avspelare eller hemmabioreceiver på.

Hitta helt rätt design till din smak
På HiFi Klubben förhandlar vi möbler till hifi från tre olika producenter, nämligen clic, unnu och VM acoustics.

Alla tre erbjuder eleganta lösningar oavsett om du vill dölja eller framhäva dina hifi-apparater. De flesta möbler är framställda i svart, vit eller grå/silver, men du kan även hitta möbler - eller delar såsom luckor eller lådfronter - i andra färger som t.ex. vinröd eller blå.

Bland VM Acoustics möbler kan du bl.a. välja eleganta stativ och diskreta väggfästen, så att dina högtalare kan stå eller hänga allt efter vad som passar bäst in hos dig. Ett stativ är ett elegant sätt att framhäva dina högtalare eftersom själva stativet inte gör mycket väsen av sig, utan låter högtalaren komma i centrum och fångar ögat när du kommer in i rummet.

Det samma gör sig gällande med en fin glashylla. Den är också väldigt diskret, men låter rampljuset falla på högtalaren.

Unnu ligger bl.a. bakom en superelegant hifi-möbel, som passar perfekt till en soundbar. Den hängs på väggen under din TV, och väljer du en svart front ser det riktigt stiligt ut när skärmen är släckt och de två svarta elementen pryder väggen.

I clics sortiment hittar du flera hifi-moduler som kan kombineras på kors och tvärs, så att du kan få en möbel med precis det antal fack och i den storlek som du önskar - stor flexibilitet och massor av möjligheter.

Gemensamt för de tre producenterna, är att möblerna i deras sortiment är designade med syftet att skapa så eleganta förvaringslösningar som möjligt. Kablar och apparater döljs eller presenteras på ett stilfullt sätt, så att det inte bara är ljudet från din anläggning du har glädje av, men också åsynen av dem.

Med en läcker anläggning eller bra högtalare är det synd om de inte kommer till sin rätt eller om det skapar ett stökigt uttryck i rummet. Därför är hifi-möbler geniala: de döljer kablarna för ett helt rent uttryck. Beroende på vad du föredrar, kan du välja om din tv-bänk ska användas som en piedestal för din anläggning, eller om den ska dölja anläggningen så att du inte lägger märke till den.

Kom in och upplev dina möjligheter 
Välkommen in i din lokala HiFi Klubben-butik och se våra olika hifi-möbler och tv-bänkar in action. Vi har ställt upp olika kombinationer så att du kan se hur de fungerar i praxis och hur de skulle passa in hos dig.

Skillnaden mellan att placera högtalaren på en hylla eller ett stativ kan vara stor, liksom färg och finish på en lucka kan göra all världens skillnad för helhetsintrycket. Det kan vara svårt att föreställa sig när du sitter framför skärmen, därför är det alltid en god idé med ett besök i en av våra butiker, där du kan uppleva de olika möjligheterna i verkligheten.

Våra kompetenta medarbetare står givetvis till rådighet om du har frågor i samband med ditt köp av hifi-möbel, så att du kommer hem med den bästa förvaringslösningen till precis dina apparater.