Hopp til innhold

Få ett läckert hem med en äkta hifi-möbel

DÖLJ
ANLÄGGNINGEN

INTE DET FINA LJUDET

De geniala hifi-möblerna från unnu och clic låter dig bestämma helt själv vad som ska synas och vad som ska döljas. Det här gör att både din anläggning och ditt vardagsrum kan visa upp sig från sin bästa sida!

Tack vare de dansktillverkade hifi-möblerna från unnu och clic behöver du inte längre avstå från att skaffa din drömanläggning bara för att du eller din partner inte vill behöva titta på elektronik och högtalare i vardagsrummet. Här kan du nämligen dölja hela anläggningen – inklusive ett par medelstora högtalare och en subbas – bakom geniala och eleganta textilluckor som låter både ljud och signaler från fjärrkontrollen passera. Ren win-win för alla parter, inklusive inredningen.

Kombinera möbler för just ditt behov

Modulkonstruktionen hos unnu och clic ger dig en hel uppsjö av möjligheter att sätta ihop en lösning som passar just dina behov. Om du till exempel behöver en möbel i fyra sektioners bredd, kan du fritt välja mellan 2+2 eller 3+1. En flyttbar hylla medföljer till varje sektion och därutöver kan du köpa till separata lådor, luckor, fötter och andra tillbehör. Möblerna har dimensionerats för seriös hifi-utrustning i en standardbredd på 43 cm, så du har gott om plats för både apparater och tillhörande kablar.

Alltid ärlig rådgivning!

Boka ett gratis möte

Vi vill ge dig vår fulla uppmärksamhet, så boka tid för en pratstund. Det kommer att ta mellan en halvtimme och en timme, samtidigt som det är gratis och helt utan förpliktelser.

Kompakt anläggning i kompakt möbel – en ultimat TV-soundbar

Om du har en liten anläggning eller vill placera en soundbar-högtalare under TV:n, kan du också få kompakta möbler som utformats särskilt för det här ändamålet. Här har du en riktigt smart möjlighet att kombinera dig fram till en äkta hifi-lösning som inte tar mer plats än en soundbar, ger dig ljud på en avsevärt högre kvalitetsnivå jämfört med en soundbar.

De olika möbeldjupen ger dig möjlighet att på ett stilfullt sätt ge djupa produkter en diskret placering.

De olika möbeldjupen ger dig möjlighet att på ett stilfullt sätt ge djupa produkter en diskret placering.

De olika möbeldjupen ger dig möjlighet att på ett stilfullt sätt ge djupa produkter en diskret placering.

Två system med kvalitet och lyx

Både unnu och clic bygger på samma grundkoncept med moduler och tillbehör. Den stora skillnaden ligger i finishen, där unnu är grundversion och clic är lyxutgåvan. Bägge system har tillverkats av plattor i lackerad MDF som är ett väldigt starkt och styvt material som också används i till exempel högtalarkabinett. Med MDF kan du tryggt placera en stor TV mitt på ovansidan utan att vara nervös för att den ska ge med sig.

Möblerna från clic har ett exklusivt utförande in i minsta detalj. Här får du supersolid MDF på 22 mm som viks från en och samma platta och sedan limmas ihop med pluggar. Till skillnad från unnu avslutas fronterna på plattorna elegant i en fasad vinkel, och om du väljer en utgåva i äkta träfaner är fogarna också ytterst imponerande. Här har faneret nämligen veckats kring kanterna och fasats in i plattan på ett raffinerat sätt.

När du har gjort din beställning sätter clic ihop din personliga hifi-möbel för hand, så att du får en helt färdig och kontrollerad produkt av högsta standard, där du bara behöver montera väggfästen och eventuella ben. Med unnu får du grundmöbeln ihopsatt och monterar därefter själv valda tillbehör (väggfäste, luckor, lådor, hjul m.m.).

Kom in på HiFi Klubben och upplev alla geniala möjligheter med en riktig hifi-möbel!

Relaterade artiklar