Hopp til innhold
En komplett hifi-möbel med en anläggning ger dig allt du behöver för att fylla rummet med bra ljud utan att du behöver se teknik och kablar.

Dölj anläggningen i en smart
ljudmöbel
Jakob förklarar

En elegant ljudmöbel är ett perfekt alternativ om du vill dölja anläggning och högtalare men inte vill bygga in prylarna i väggar och tak. Välj en körklar lösning eller sätt ihop ett helt eget system.

Ljudmöbler
för alla behov

Det finns otaliga möjligheter att kombinera möbler och hifi. Här på sidan kan du se några exempel på körklara hifi-möbler med anläggningar och högtalare. Vi står naturligtvis redo med råd och vägledning om du behöver någon annan kombination eller om du undrar över något. Om du inte själv vill rigga möbel och utrustning så ordnar vi det gärna åt dig mot en merkostnad.

Tre eleganta
möbelsystem
Lemus, clic och unnu 

Lemus HOME-kollektionen är välbyggda musikmöbler med en komplett hifi-anläggning inbyggd redan från början. Lemus passar dig som vill ha ett körklart system utan att behöva fundera över att sätta ihop förstärkare och högtalare. Du behöver bara koppla in din TV eller välja en låt på telefonen – sedan strömmar härligt ljud ut i rummet.

Möblerna från clic och unnu är en individuell och flexibel lösning där du själv kan sätta ihop möbel och anläggning för ditt personliga behov. Alternativt kan du välja någon av våra färdiga lösningar. Möblerna är designade för riktig hifi så att du på ett behändigt sätt kan dölja all teknik bakom luckor eller visa upp den om du föredrar det. Både de exklusiva clic-möblerna och de mer prisvänliga systermodellerna från unnu finns i flera storlekar och färger. Du väljer själv tillbehör som luckor, lådor, hyllor, hjul, fötter m.m.

Både Lemus, clic och unnu har en genial detalj gemensam i form av eleganta tygluckor som släpper igenom både ljud och fjärrkontrollssignaler. Det betyder att du kan dölja alla prylar och bara njuta av det fina ljudet medan du styr alltsammans från din favoritplats i soffan.

Sätt ihop din egen
ljudmöbel

De eleganta hifi-möblerna från clic och unnu är en individuell och flexibel lösning där du själv kan sätta ihop möbeln så att den matchar din anläggning och inredning perfekt.
Läs mer här