Hopp til innhold

UNNU är möbeln för dig som vill ha det bästa av båda världar

DÖLJ ANLÄGGNINGEN
INTE DET FINA LJUDET

Vi är riktigt trötta på allt-i-ett-produkter och möbler med inbyggda anläggningar och medelmåttigt ljud. Därför presenterar vi här en lösning som du kan sätta ihop själv, uppgradera när det passar dig – och som låter precis som du vill!

UNNU är en dansk tillverkare av kvalitetsmöbler med en del nyskapande tankar kring möbeldesign och hifi. De har tröttnat på att möbler som inte har plats till varken förstärkare, högtalare eller knappt ens en TV-dekoder säljs som hifi-möbler. Därför gör de hifi-möbler i ordets rätta bemärkelse. Med UNNUs möbler kan du dölja hela din anläggning inuti möbeln!

Anpassa själv möbeln

UNNU är modulbaserad så att du själv kan välja om du vill ha lådor, hyllor, träluckor eller tygluckor som släpper igenom både ljud från en högtalare och signalen från en fjärrkontroll. Bredden på möbeln anpassar du genom att välja en eller flera moduler så att du får den totalbredd du vill ha. Och du kan självklart fritt kombinera färger på luckor, lådor och möbel.

En av årets stora nyheter är UNNU 130S v2, en smal och elegant möbel med plats till ett par bra högtalare, en liten förstärkare och en TV-dekoder. TV:n kan du ställa på möbeln eller hänga på väggen.

Välj den anläggning du vill ha

Människor har olika behov och preferenser när det gäller ljud. Vi på Hi-Fi Klubben är supernördar och lägger gärna ett par månadslöner på hifi, men vi förstår också att andra har en lite mer avslappnad inställning till det hela. Dock har vi alla behov av att känna att vi har gjort en god investering som kommer att hålla i många år. Och med dagens enormt snabba utveckling på teknikfronten skulle vi vilja påstå att en möbel med en färdiginbyggd anläggning som inte kan uppgraderas är en tämligen riskabel investering.

Men en möbel där anläggningen du har i den kan skalas upp efter dina behov och uppgraderas i takt med utvecklingen eller ett allt större musikintresse – det är däremot väldigt förnuftigt. Och UNNUs många möbelkombinationer hjälper dig att få precis det ljud du vill ha. Om du vill kan du till och med dölja större delen av en hemmabio inuti möbeln!