HiFi Klubben

Gå till innehåll

Argon Audio PM1 Takfäste

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Argon Audio PM1 Takfäste

Argon PM1 är ett kort universal-takfäste som passar till lättare LCD- och DLP-projektorer på upp till 15 kilo. Det är en solid och flexibel lösning för de flesta förhållanden. Avståndet till taket är 15 cm.

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /st.

{{product.sellableOnWebText}}

för att köpa denna vara till medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Sänd en påminnelse när jag kan beställa denna produkt
Kan inte köpas online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Argon PM1 – kort takfäste för lättare projektorer på upp till 15 kilo

Argon PM1 är ett kort universal-takfäste som passar till lättare LCD- och DLP-projektorer på upp till 15 kilo. De justerbara metallarmarna kan anpassas till i princip alla projektorer som har skruvfästen, och den gedigna konstruktionen garanterar att din projektor sitter kvar i rätt position.

Din projektor ska hänga i rätt höjd
För att få ut maximalt av din projektor ska den hänga absolut vågrätt så att du slipper använda den kvalitetsförstörande digitala "keystone"-korrektionen för att få räta vinklar i bilden. Om du vill ha så stora valmöjligheter som möjligt är det en bra idé att ta med rummet i beräkningen redan när du väljer projektormodell.

Ett kort standardfäste räcker utmärkt i många fall, men det kan behövas en längre arm i stora rum eller andra "svåra" rum, till exempel med sänkt innertak. Fråga oss i butiken – vi hittar rätt lösning för dig.

Tänk på vikten när du monterar en projektor
När du hänger upp din projektor i taket ska hela vikten bäras av fästet och dess skruvar. Du måste alltså vara helt säker på att fästet är korrekt dimensionerat till projektorn – alltid hellre för kraftigt än för svagt. På samma gång är det extremt viktigt att själva taket är starkt nog. Det kan vara komplicerat om du till exempel har ett sänkt innertak av tunn panel eller gipsplattor.

Fråga oss i butiken om du är det minsta osäker – det är ju inte så roligt om din nya projektor trillar ned i parketten. Nästan allt går att lösa med rätt know-how.

Argon PM1 finns i vitt

Specifikationer

  • Avstånd till tak: 15 cm
  • Belastningstålighet: 15 kg
  • Färg: Vit

Argon Audio

Argon Audio är Hi-Fi Klubbens eget märke som alltid ger dig enastående valuta för pengarna. Så länge Argon Audio är med i matchen finns det ingen ursäkt för att låta dåligt ljud förstöra tillvaron!

  • Mycket bättre än no-name-lösningar
  • Suverän kvalitet till priset
  • Genomtänkt design
  • Testade av Hi-Fi Klubben
  • Både kablar, tillbehör och Hi-Fi-komponenter

Läs mer om Argon Audio

Mer läsning

Boka en demo

På HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här