HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Argon Audio PM1 Takfäste

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio PM1 Takfäste

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Argon PM1 är ett kort universal-takfäste som passar till lättare LCD- och DLP-projektorer på upp till 15 kilo. Det är en solid och flexibel lösning för de flesta förhållanden. Avståndet till taket är 15 cm.

Argon PM1 – kort takfäste för lättare projektorer på upp till 15 kilo

Argon PM1 är ett kort universal-takfäste som passar till lättare LCD- och DLP-projektorer på upp till 15 kilo. De justerbara metallarmarna kan anpassas till i princip alla projektorer som har skruvfästen, och den gedigna konstruktionen garanterar att din projektor sitter kvar i rätt position.

Din projektor ska hänga i rätt höjd
För att få ut maximalt av din projektor ska den hänga absolut vågrätt så att du slipper använda den kvalitetsförstörande digitala "keystone"-korrektionen för att få räta vinklar i bilden. Om du vill ha så stora valmöjligheter som möjligt är det en bra idé att ta med rummet i beräkningen redan när du väljer projektormodell.

Ett kort standardfäste räcker utmärkt i många fall, men det kan behövas en längre arm i stora rum eller andra "svåra" rum, till exempel med sänkt innertak. Fråga oss i butiken – vi hittar rätt lösning för dig.

Tänk på vikten när du monterar en projektor
När du hänger upp din projektor i taket ska hela vikten bäras av fästet och dess skruvar. Du måste alltså vara helt säker på att fästet är korrekt dimensionerat till projektorn – alltid hellre för kraftigt än för svagt. På samma gång är det extremt viktigt att själva taket är starkt nog. Det kan vara komplicerat om du till exempel har ett sänkt innertak av tunn panel eller gipsplattor.

Fråga oss i butiken om du är det minsta osäker – det är ju inte så roligt om din nya projektor trillar ned i parketten. Nästan allt går att lösa med rätt know-how.

Argon PM1 finns i vitt

Specifikationer

  • Avstånd till tak: 15 cm
  • Belastningstålighet: 15 kg
  • Färg: Vit

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning