HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Argon Audio Alignment 1 Skivspelartillbehör

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Alignment 1 Skivspelartillbehör

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Alignment 1 är ett protractor-verktyg för dig som själv vill finjustera din pickup. Konstruktionen har ett solitt utförande i plast och på baksidan hittar du enkla engelska instruktioner.

Argon Alignment 1 – protractor för dig som själv justerar din pickup

Alignment 1 är ett effektivt litet protractor-verktyg som är till hjälp när du ska finjustera din pickup. Om du själv vill montera pickupen från grunden behöver du förr eller senare ett protractor-verktyg. Till skillnad från pappersvarianter är Alignment 1 solitt konstruerat så att det inte fladdrar runt på skivtallriken.

Om du är ny i skivspelarvärlden behöver du inte nödvändigtvis något protractor-verktyg – om du köper en ny pickup på Hi-Fi Klubben monterar vi den nämligen gratis på din skivspelare. Mer information får du i din Hi-Fi Klubben-butik.

Specifikationer

  • Protractor-verktyg för inställning av pickup
  • Engelska instruktioner på baksidan
  • Inbyggd spegel 

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning