HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Argon Audio Cork Mat 1 Skivspelartillbehör

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Cork Mat 1 Skivspelartillbehör

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Cork Mat 1 är en skivspelarmatta av kork som minskar statisk elektricitet, dämpar resonans och hjälper till att hålla dammet i schack. Ett intressant alternativ till de filt- och gummimattor som brukar följa med vanliga skivspelare.

Argon Cork Mat 1 – antistatisk och resonansdämpande skivmatta

Cork Mat 1 är en antistatisk och resonansdämpande skivmatta som du kan använda istället för den filt- eller gummimatta som medföljer många skivspelare. Kork har en rad goda egenskaper som gör att det är väl lämpat för det här ändamålet.

Få bukt med nackdelarna med hjälp av kork
Vanliga filtmattor kommer väldigt nära skivan och skivtallriken, men på grund av statisk elektricitet drar mattan till sig damm som sedan fastnar på dina vinylplattor. Filt har heller inte mycket att komma med när det gäller att dämpa resonans och vibrationer från skivtallrikar i metall. Tjocka gummimattor kan å andra sidan dämpa skivan mer än vad som är önskvärt, och den isolerande effekten kan vara så pass effektiv att statisk elektricitet stannar på vinylplattan där du absolut inte vill ha den.

Kork dämpar resonans, håller dammet i schack och minskar förekomsten av statisk elektricitet. Det överkomliga priset gör att du nästan är skyldig dig själv att prova om inte Cork Mat 1 kan göra skillnad för dig och dina plattor också.

Specifikationer

  • Skivmatta i kork
  • Diameter: 30,0 cm
  • Tjocklek: 1,5 mm
  • Färg: Brun (kork)

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning