HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Argon Audio Leather Mat 1 Skivspelartillbehör

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Leather Mat 1 Skivspelartillbehör

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Leather Mat 1 är en skivspelarmatta av läder som minimerar statisk elektricitet, dämpar resonans och hjälper till att hålla dammet i schack. Den svarta ytan klär de flesta skivspelare och drar inte till sig extra uppmärksamhet.

Argon Leather Mat 1 – antistatisk och resonansdämpande skivmatta

Leather Mat 1 är en antistatisk och resonansdämpande skivmatta som du kan använda istället för den filt- eller gummimatta som medföljer många skivspelare. Läder har en rad goda egenskaper som gör att det är väl lämpat för det här ändamålet.

Få bukt med nackdelarna med hjälp av läder
Vanliga filtmattor kommer väldigt nära skivan och skivtallriken, men på grund av statisk elektricitet drar mattan till sig damm som sedan fastnar på dina vinylplattor. Filt har heller inte mycket att komma med när det gäller att dämpa resonans och vibrationer från skivtallrikar i metall.

Tjocka gummimattor kan å andra sidan dämpa skivan mer än vad som är önskvärt, och den isolerande effekten kan vara så pass effektiv att statisk elektricitet stannar på vinylplattan där du absolut inte vill ha den.

Läder dämpar resonans, håller dammet i schack och minskar statisk elektricitet, och frånvaron av de här ljudmässiga bakterierna kan faktiskt höras även på billigare skivspelare. Det svarta lädret är diskret och elegant så att mattan inte tar uppmärksamhet från din snygga skivspelare.

Leather Mat 1 finns i svart utförande.

Specifikationer

  • Skivmatta i läder
  • Diameter: 30,0 cm
  • Tjocklek: 2 mm
  • Färg: Svart

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning