HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Argon Audio Vinyl Kit 2 Skivspelar Expert-kit

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Vinyl Kit 2 Skivspelar Expert-kit

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Unna din skivspelare, pickupnål och dina plattor ordentlig utrustning. Här får du alla oumbärliga tillbehör för vinylentusiasten: skiv- och pickupborste, skivmatta i äkta läder, protractor-verktyg och rengöringsmedel.

Vinyl Kit 2 till skivspelare – oumbärliga tillbehör för seriösa vinylentusiaster

  • Skivspelarborste
  • Rengöringsmedel
  • Pickupborste
  • Protractor-verktyg

Vinyl Kit 2 ger dig allt du behöver för att ta väl hand om dina plattor och din skivspelare:

BR2 är en läcker, effektiv och skonsam skivborste med ultrafina kolfiberhår som når ända ner i botten på skivspåren utan att tillföra statisk elektricitet som skulle kunna dra till sig nytt damm. Den mellanliggande sammetsdynan samlar upp dammet.

Stylus BR1 är en behändig liten rengöringsborste som effektivt tar bort damm och smuts från din pickupnål. Du behöver bara föra diamanten genom de korta och flexibla kolfiberstråna ett par gånger. Sedan kan du njuta av nästa vinylskiva i fulla drag.

Record Clean 1 är en skonsam och effektiv rengöringsvätska som tar bort damm, smuts och fingeravtryck från dina vinylplattor. En mjuk och luddfri torkduk medföljer och får plats i locket.

Alignment 1 är ett protractor-verktyg som ser till att du enkelt kan finjustera din pickup. På så sätt får du helt rätt vinkel i förhållande till skivans spår, för att därigenom få bästa möjliga spårning av plattorna, vilket i sin tur ger bästa möjliga ljudkvalitet.

Leather Mat 1 en skivspelarmatta av äkta läder som reducerar statisk elektricitet, dämpar resonans och hjälper till att hålla dammet i schack. Ett läckert alternativ till skivspelarmattor i till exempel kork, filt eller gummi.

Läs mer om BR2

Läs mer om Record Clean 1 

Läs mer om Argon Stylus BR1

Läs mer om Argon Alignment 1

Läs mer om Argon Leather Mat 1

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.