HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Pro-Ject Clamp it Skivspelartillbehör

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Pro-Ject Clamp it  Skivspelartillbehör

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Clamp it är en läcker och välfungerande skivklämma som förhindrar resonans genom att förbättra kontakten mellan skiva och skivtallrik. Tack vare skruvkonstruktionen kan du optimera trycket mot skivmattan, t.ex. om vinylskivan är ojämn.

Pro-Ject Clamp it – låt skivklämman ta bort resonansen

Clamp it är en elegant skivklämma som kan förbättra ljudet hos din vinylsamling genom att ta bort resonansen mellan skiva och skivtallrik under avspelning. Clamp it är en skivklämma av skruvtyp och fästs över centrumtappen ovanpå skivan. På så sätt kan du själv bestämma trycket, vilket kan vara en fördel om t.ex. skivan är ojämn.

Vissa andra skivklämmor fungerar som så att en tung vikt läggs ovanpå skivan. Då är det inte möjligt att reglera trycket på centerlagret individuellt, som du kan med Clamp it. Den tyngre skivklämman kan ge ökat brum från billigare skivspelare, där centrumlagret inte är avsedd för den extra belastningen.

Clamp it har ett otroligt läckert utförande i svarvat aluminium och läder, och kommer rent visuellt att göra din skivspelare extra elegant.

Obs: Vissa skivspelare har så kort centertap så Clamp it inte kan gripa tag om den. Detta gäller t.ex. Argon TT-1 och NAD C556 (då centrumlagret på dessa modeller inte är avsedda för extra vikt, rekommenderar vi att inte använda Clamp it på dessa modeller).

Specifikationer

  • Skivklämma av skruvtyp
  • Utförande i aluminium och läder
  • Mått: 7,8 x 3,3 cm (diameter/höjd)
  • Vikt: 120 gram

OBS: Hi-Fi Klubben kan också leverera ett antal andra produkter från Pro-Ject utöver de som visas på hemsidan. Kontakta din butik för mer information.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning