HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Vogels MotionMount NEXT 7355 Väggfäste för TV

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels MotionMount NEXT 7355 Väggfäste för TV

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

MotionMount NEXT 7355 är ett vridbart VESA-universalväggfäste med motor för TV-apparater från 40 till 65 tum. Styrs via app och ställer automatiskt in TV:n i rätt läge när du slår på och av TV:n. Kan vridas 120 grader vågrätt och 20 grader lodrätt.

Vogel’s MotionMount NEXT 7355 – vridbart VESA-universalväggfäste med inbyggd motor för TV-apparater från 40 till 65 tum

MotionMount NEXT 7355 är ett VESA universal-väggfäste med inbyggd motor som du kan ställa in direkt från soffan via smartphone eller surfplatta. Passar skärmar från 40 till 65 tum.

MotionMount NEXT 7355 kan ställas in 120 grader vågrätt, 20 grader lodrätt och 65 cm i djupled så att du alltid får bästa möjliga betraktningsvinkel när du ser på film och TV. Du styr allt smidigt från en användarvänlig app till smartphone och surfplatta. När du stänger TV:n kör fästet automatiskt in panelen mot väggen så att den tar minsta möjliga plats. Den senaste TV-positionen sparas alltid, så du behöver inte justera TV:ns läge igen nästa gång du startar TV:n.

TV-fästen är oftast snyggast när de är väl dolda bakom skärmen. MotionMount NEXT 7355 är dock en fin kompromiss mellan design och funktionalitet. Fästet monteras på väggen med en rund platta och alla synliga leder har rundade kanter som ger ett snyggt visuellt intryck. Finishen i svart och metall matchar de flesta av dagens TV-apparater perfekt.

Avståndet till väggen är bara 7,2 cm när fästet är helt infällt. Trots detta kan TV:n dras ut hela 72 cm från väggen och tack vare den gedigna konstruktionen kan du lita på att allt sitter som det ska.

Enkel montering och ordning på kablarna
MotionMount NEXT 7355 har konstruerats med ett smart system av skenor som gör det enkelt att rikta in TV:n perfekt i våg efter montering. Det är skönt att veta när du står där och ska borra hål i väggen. Du får dessutom Vogel’s smarta kabelhållarsystem som elegant samlar ihop kablarna och ser till att de inte hänger och dinglar under TV:n när du drar ut den från väggen.

Vogel’s MotionMount NEXT 7355 finns med svart finish.

* Obs! Kabelkanalen på bilden (NEXT 7840) är extra tillbehör.

Se tillverkarens videor

 

Specifikationer

 • Inbyggd motor för automatisk justering
 • App för justering av panelens läge
 • Vridbart universalväggfäste för TV 
 • Minsta skärmstorlek 40 tum
 • Maximal skärmstorlek: 65 tum
 • Minsta avstånd till vägg: 72 mm
 • Maximalt avstånd till vägg: 72 cm
 • Vågrät/lodrät vridning: upp till ±120 grader/±20 grader
 • Inbyggt system för kabeldragning
 • Passar till VESA upp till 600 x 400
 • Maximal belastning: 30 kg
 • Färg: Svart

* Obs!  Se till att använda skruvar och pluggar som klarar belastningen och försäkra dig om att väggmaterialet och väggen i sig klarar vikten. Om du är osäker bör du kontakta fackman.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning