HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Argon Audio WMM Flat 1 Väggfäste för TV

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio WMM Flat 1 Väggfäste för TV

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

WMM Flat 1 är ett solitt VESA-universalväggfäste till din platt-TV. Du kan montera de allra flesta modeller i storleken 40–65 tum platt in mot väggen. Dessutom når du de olika in- och utgångarna genom att bara vippa ut nederdelen av skärmen en aning.

Argon WMM Flat 1 – vitt VESA-universalväggfäste till ultratunna TV-apparater

WMM Flat 1 är ett solitt VESA-universalväggfäste som passar till din ultratunna platt-TV. Du kan montera de allra flesta modeller i storleken 40 till 65 tum helt platt in mot väggen och dessutom vara säker på att nå TV:ns olika in- och utgångar. Avståndet till väggen är ynka 20 mm, så med det här fästet hänger TV:n lika snyggt som en inramad bild på väggen, samtidigt som den ventilation som behövs säkerställs.

Du når de olika in- och utgångarna genom att försiktigt dra ut nedre delen av skärmen och vika ut de små stödbenen i vardera ände av fästet. Sen ansluter du de olika kablarna, viker in benen igen, och konstaterar att du är klar. Smidigt, smart och elegant!

WMM Flat 1 är helt vitmålat – precis som de allra flesta inomhusväggar – så du slipper se ett mörkt fäste bakom din ultratunna TV. Fästet har också alla de hål som behövs för att du enkelt ska kunna montera det på väggen på första försöket.

WMM Flat 1 finns i vit finish. Skruvar i flera olika storlekar och längder medföljer för montering av de allra flesta TV-modeller.

Obs! Det här är ett VESA-universalfäste som passar till alla platta TV-apparater inom givna ramar när det gäller mått, vikt och VESA-monteringshål. Tänk på att eventuella bakåtriktade anslutningar och annat på din TV kan ställa särskilda krav när det gäller vilken typ av fäste som kan användas.

Specifikationer

  • Universalväggfäste för TV-apparater på 40–65 tum
  • Minsta avstånd till vägg: 20 mm
  • Kan dras ut en aning från väggen när du behöver nå kabelanslutningarna
  • Passar VESA 200 x 200 och upp till VESA 400 x 400
  • Maxbelastning: 35 kg
  • Färg: Vit

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning