Hopp til innhold
Trådlös högtalare

Podspeakers MiniPod Bluetooth

4 998:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Legendariska MiniPod med inbyggd förstärkare och Bluetooth. Sen har du trådlös musik – och en designklassiker i världsklass!

Läs mer:

Beskrivning

Podspeakers MiniPod Bluetooth – trådlös högtalare med genial ikonisk design och ett otal möjligheter

  • [" Inbyggd Bluetooth för trådlös uppspelning av musik från smartphone, surfplatta m.m. "," Unik design med spännande färg- och kombinationsmöjligheter "," Exklusiva "hoops" och "spikes" i olika metallutföranden och träslag finns som tillbehör "," Specialdesignat väggfäste finns som tillbehör (kommer senare) "," Kan byggas ut till full stereo både via kabel och trådlöst "]
MiniPod Bluetooth från danska Podspeakers är högtalaren för dig som vill sätta en helt egen prägel på ditt ljud och ditt hem. Här får du en helt unik design som i decennier har kammat hem priser och utmärkelser över hela världen.

I den här aktiva versionen är förstärkare och Bluetooth inbyggt i högtalaren, så du kan spela musik trådlöst direkt från exempelvis din smartphone eller surfplatta. Precis som på standardutgåvan kan du anpassa designen helt efter din egen personliga smak genom att köpa till "spikes" (ben) och "hoops" (trimringar) i olika metallutföranden och träslag.

Välj själv din trådlösa högtalarlösning
MiniPod Bluetooth är högtalare som ger dig ett otal kombinationsmöjligheter Utöver grundfärger, hoops och spikes kan du också välja mellan tre olika konfigurationer för trådlös musikavspelning:

MiniPod Bluetooth (single): Här får du allt i en och samma högtalare: Lösningen för dig som vill ha det så enkelt som möjligt och klarar dig utan en komplett stereoljudbild. Kan byggas till någon av stereokonfigurationerna nedan senare.

MiniPod Bluetooth (wired): Koppla ihop en vanlig MiniPod och MiniPod Bluetooth med en styck högtalarkabel. Sen har du full stereo i äkta hifi-kvalitet (MiniPod Bluetooth + MiniPod standard).

MiniPod Bluetooth (wireless): Full trådlös stereo. Koppla två högtalare till varsitt vägguttag, genomför den enkla konfigureringen en gång, sen är det bara att köra. En trådlös kvalitetsanläggning med hela anläggningen inbyggd i högtalarna! (2 x MiniPod Bluetooth)

Gör MiniPod Bluetooth till din alldeles egen
MiniPod Bluetooth levereras i elegant silkesmatt lackerad finish. Så snart du packat upp den ur kartongen kan du njuta av snygga organiska former och ett solitt glasfiberförstärkt kabinett som bidrar till att säkerställa ett fint hifi-ljud utan resonans och vibrationer som förstör ljudet. Men det blir riktigt spännande när du lägger till hoops och spikes. Då kan du fritt välja om du ska vara utmanande och iögonfallande eller välja en kombination som får MiniPod Bluetooth att diskret smälta in i din heminredning.

Både hoops och spikes finns i aluminium (mörk, silver, guld) eller äkta trä (ljus eller mörk ek). De är solitt och exklusivt utförda, så du får ett elegant, personligt uttryck och inte bara billigt plast-bling som du ofta ser på andra så kallade designhögtalare. De kan till och med bytas ut på ett ögonblick om du vill ändra utseende på dina högtalare. Ska de ha en rustik, nordisk touch eller ett utseende med rå metall? Det är helt upp till dig. MiniPod Bluetooth är kort sagt en högtalare som tar väl hand om både dina öron och dina öron. Och även om den är en global designikon går den fortfarande att köpa för en rimlig slant.

MiniPod Bluetooth finns i svart, vitt eller rött utförande. Svarta gummifötter och hoop (trimring) i svart medföljer. Specialdesignat väggfäste finns som tillbehör (kommer senare).

Så får du ut ännu mer ljud av din MiniPod
MiniPod Bluetooth har en inbyggd stereoförstärkare på 2 x 25 watt som kan ge dig riktigt fin ljudkvalitet i ett vanligt vardagsrum, särskilt om du väljer någon av konfigurationerna med två högtalare. Om du har ett stort vardagsrum eller vill spela riktigt högt blir du inte heller lämnad i sticket. I så fall kan du nämligen komplettera med en aktiv subbas som ger ditt ljud ett ordentligt tillskott i de djupa tonerna och fyller vardagsrummet med ett ljud som även känns i magen.

Om du vill ha mer råstyrka och renare ljud än den inbyggda förstärkaren klarar att leverera kan du också fundera på en lösning med två MiniPod i standardutgåva, plus en separat förstärkare som exempelvis någon av Denons kompakta CEOL-system eller den smarta NAD D3020. Bägge dessa anläggningar (och många andra) har inbyggd trådlös musikavspelning, så du får fortfarande hela den läckra Podspeakers-upplevelsen – men på en ännu högre nivå.

Bluetooth – en enkel väg till trådlös musik
Bluetooth är en otroligt enkel lösning för dig som vill spela musik trådlöst. Du behöver inte bekymra dig över någon komplicerad nätverkskonfiguration eller andra bryderier. När du aktiverar Bluetooth på t.ex. din smartphone dyker MiniPod Bluetooth automatiskt upp på displayen. Därefter behöver du bara välja den som musikspelare, sedan kan du sitta i soffan och styra alltsammans trådlöst. Enklare kan det nästan inte bli, och du kan spela trådlöst från vilken smartphone, surfplatta, mobil eller dator som helst.

Podspeakers – en global designikon
Unika danska Podspeakers bevisar att välljudande högtalare och hifi-komponenter faktiskt inte måste vara fyrkantiga lådor. Den ikoniska designen skapades av den berömda designern Simon Ghahary redan 1991, och MiniPod har sedan länge fått status som en global designikon. I dag har den tillsammans med sina syskon i Podspeakers-familjen vidareutvecklats, så att den både ser bättre ut och låter bättre än någonsin. En tvättäkta klassiker som du kan stöta på världen över, inklusive i exklusiva MoMA-butiker, som agerar levande skyltfönster för legendariska Museum of Modern Art i New York.

Podspeakers är så unika och dekorativa att film- och TV-industrin sedan länge tagit dem till sig och använder dem när högtalare ska ingå i en uppsättning. Och om du har ögonen med dig kommer du att se MiniPod eller någon av de andra Podspeakers-högtalarna praktiskt taget överallt: i filmer, TV-serier, TV-spottar, TV-shows, reklam, restauranger, caféer, köpcentra, butiker samt hemma hos dina vänner. Podspeakers är inte bara högtalare – de är ett statement!

Solid hifi-teknik i häftig förpackning
Podspeakers livfulla och organiska design döljer samtidigt tekniska lösningar som tål att jämföras med traditionella konstruktioner. Kabinettets avrundade och glasfiberförstärkta form hjälper till att eliminera resonans och kabinettljud, och bas-/mellanregisterelementen har membran i flätad Kevlar.

Detta material används bl.a. i skottsäkra västar och Formel 1-bilar, och i högtalarsammanhang har Kevlar sedan länge bevisat sina kvaliteter i en lång rad konstruktioner ända upp i den extrema High End-klassen. De seriösa hifi-lösningarna gör ljudet till en sann njutning, oavsett om du väljer MiniPod eller någon av efterföljarna.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

  • [" Inbyggd Bluetooth för trådlös uppspelning av musik från smartphone, surfplatta m.m. "," Unik design med spännande färg- och kombinationsmöjligheter "," Exklusiva "hoops" och "spikes" i olika metallutföranden och träslag finns som tillbehör "," Specialdesignat väggfäste finns som tillbehör (kommer senare) "," Kan byggas ut till full stereo både via kabel (cable) och trådlöst (wireless) "," Utgång för aktiv subbas "," Fjärrkontroll medföljer "]

Begränsningar

  • [" Ingen inbyggd wifi eller Spotify Connect "," Spelar "bara" mono på egen hand "," Vissa alternativ har mer råstyrka och/eller mer imponerande ljudbild "," Oavsett hur bra den är byggd får du INTE riktig stereo och riktig hifi från en allt-i-ett-högtalare. Äkta hifi kräver alltid en bra förstärkare och separata högtalare! "]