Hopp til innhold

unnu130S Hi-FiMöbel

Den perfekta möbeln för din soundbar-högtalare eller kompakta stereo. Du kan till och med gömma allt bakom en elegant tygfront. Svart eller vit.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

unnu 130S – kompakt, elegant och flexibel Hi-Fi-möbel

130S är den mest kompakta Hi-Fi-möbeln i denna eleganta serie från danska unnu. S:et i beteckningen anger att konstruktionen har plats för en soundbar-högtalare och kan hängas på väggen under TV:n. Djupet och skiljeväggarna passar perfekt för detta, och om du kompletterar med en tyglucka (extrautrustning) kan du gömma undan tekniken och få ett stort TV-ljud utan att se högtalarna. En annan variant är att ställa en liten stereo i möbeln, till exempel med anläggningen i mitten och högtalarna på sidorna.

Kabelgenomföring och väggfäste ingår, och du kan köpa till luckor i textilmaterial eller trä som tillbehör. Luckan sitter fast i underkant och öppnas nedåt bekvämt.

Du kan välja mellan vit eller svart finish så du har alla möjligheter att få din anläggning och din TV att passa in elegant med din inredning.

Höjdpunkter

  • Kompakt och elegant – perfekt för en soundbar-högtalare under TV:n Passar även till små stereoanläggningar med högtalare Enkel väggmontering (fäste ingår) Snygg lackad finish i svart eller vitt Lucka i tyg eller trä kan köpas separat

Tekniska specifikationer

Bredd emballage (cm)30
FärgVit
FärgVit
Höjd emballage (cm)165
Längd emballage (cm)47
Vikt (kg)17,4
Vikt emballage (kg)18,4

Tillbehör till unnu 130S Hi-Fi

unnu D13 Lucka i trä
unnu D13
Lucka i trä
2 238:- / st.