Hopp til innhold
  • VOGTHIN345WH
Vogel's

Vogel's THIN 345

2 190:-st.
Denna produkt har utgått

Den här produkten finns inte längre i vårt sortiment. Se vårt nuvarande utbud av %1

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Montera TV:n på väggen och vinkla den upp till 90 grader mot soffan, eller kanske snett ned mot frukostbordet. För 40 till 55 tum. Flera färger.

Läs mer:

Beskrivning

Vogel’s THIN 345 – vridbart VESA-universalväggfäste till platt-TV från 40 till 55 tum

THIN 345 är ett vridbart och mycket allsidigt VESA-universalväggfäste som passar till dagens platta LCD-, LED- och plasmaskärmar från 40 till 55 tum. Du kan vrida TV:n upp till 90 grader vågrätt åt varje håll och vinkla den nedåt upp till 20 grader. Det ger dig stora möjligheter att alltid ha precis rätt synvinkel till skärmen, samtidigt som TV:n kan sitta tätt intill väggen när du vill.

Avståndet till väggen är bara 3,5 cm när fästet är hel infällt, vilket rent praktiskt betyder att monteringen är helt dold. Trots detta kan TV:n dras ut hela 63 cm från väggen, och tack vare den gedigna konstruktionen kan du tryggt lita på att allt sitter som det ska.

Enkel montering och ordning på kablarna
THIN 345 är konstruerad med ett smart system av skenor som gör det enkelt att rikta in TV:n till perfekt vågrät position efter montering. Det är skönt att veta när hålen i väggen ska borras. Du får dessutom Vogels smarta kabelhållarsystem som elegant samlar ihop kablarna och ser till att de inte hänger och dinglar under TV:n när du drar ut den från väggen.

Finns i grafit eller vit.

OBS: Detta är ett VESA-universalfäste som passar alla TV inom de ramar som fastställts av dimensioner, vikt och VESA monteringshål. Tänk på ev. bakåtvända anslutningar eller annat på TV: n som kan ställa särskilda krav på vilken typ av fäste som passar. För vissa TV måste andra längder på skruvarna användas än de som levereras med fästet. Detta kan Hi-Fi Klubben hjälpa till med i de flesta fall.