Hopp til innhold
Vogel's
TV-fäste

Vogel's THIN 445

2 490:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Vridbart och väldigt mångsidigt VESA-universalväggfäste som passar TV-apparater från 26 till 55 tum. Kan vridas både lodrätt och vågrätt.

Läs mer:

Beskrivning

Vogel’s THIN 445 – vridbart VESA-universalväggfäste till TV-apparater från 40 till 65 tum

THIN 445 är ett vridbart och mångsidigt VESA-universalväggfäste till TV-apparater från 26 till 55 tum. Du kan utan problem vrida TV:n upp till 90 grader vågrätt åt varje håll och upp till 20 grader lodrätt. På så sätt kan du alltid få bästa möjliga betraktningsvinkel mot skärmen, samtidigt som TV:n kan sitta helt platt in mot väggen när du vill ha den på det sättet.

Avståndet in till väggen är bara 3,5 cm när fästet har fällts in hela vägen, och då är monteringen praktiskt taget helt dold. Trots detta kan TV:n dras ut hela 51 cm från väggen, och tack vare den gedigna konstruktionen kan du lita på att allt sitter som det ska.

Enkel montering och ordning på kablarna
THIN 445 har konstruerats med ett smart system av skenor som gör det enkelt att rikta in TV:n till perfekt vågrät position efter montering. Det är skönt att veta när hålen i väggen ska borras. Du får dessutom Vogel's smarta kabelhållarsystem som elegant samlar ihop kablarna och ser till att de inte hänger och dinglar under TV:n när du drar ut den från väggen. 

Vogel's THIN 445 finns i svart eller vit finish. 

Vogels 445/545

Tekniska specifikationer

Maximal vikttålighet18 kg
Inbyggt vattenpassNej
Horisontell vridning90 °
Vertikal vridning20 °
Inbyggd motor för automatiserad justeringNej