Hopp til innhold
Vogel's
TV-fäste

Vogel's THIN 550

3 790:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Vridbart och mångsidigt VESA-universalväggfäste som passar väldigt stora TV-apparater på 40 till 100 tum. Kan vridas både lodrätt och vågrätt.

Läs mer:

Beskrivning

Vogel's THIN 550 – vridbart VESA-universalväggfäste till stora TV-apparater på 40 till 100 tum

THIN 550 är ett vridbart och väldigt mångsidigt VESA-universalväggfäste till väldigt stora TV-apparater från 40 till 100 tum. Du kan utan problem vrida TV:n upp till 60 grader vågrätt åt varje håll och upp till 20 grader lodrätt. På så sätt kan du alltid få bästa möjliga betraktningsvinkel mot skärmen, samtidigt som TV:n kan sitta platt in mot väggen när du vill ha den på det sättet.

Avståndet in till väggen är bara 6 cm när fästet har fällts in hela vägen, och då är monteringen nästan helt dold. Trots detta kan TV:n dras ut hela 53 cm från väggen, och tack vare den gedigna konstruktionen kan du lita på att allt sitter som det ska.

Enkel montering och ordning på kablarna
THIN 550 har konstruerats med ett smart system av skenor som gör det enkelt att rikta in TV:n till perfekt vågrät position efter montering. Det är skönt att veta när hålen i väggen ska borras. Du får dessutom Vogel's smarta kabelhållarsystem som elegant samlar ihop kablarna och ser till att de inte hänger och dinglar under TV:n när du drar ut den från väggen.

Vogel's THIN 550 finns i svart finish.

Tekniska specifikationer

Maximal vikttålighet70 kg
Inbyggt vattenpassNej
Horisontell vridning60 °
Vertikal vridning20 °
Inbyggd motor för automatiserad justeringNej