Hopp til innhold

Argon AudioArgon DAB2battDAB/FM-bordsradio

DAB-radion du kan använda överallt. Med inbyggt batteri kan du få välljudande musik i trädgården och på andra platser långt ifrån en stickkontakt.
st.2 398:-
 Kan upplevas i

Läs mer:

Beskrivning

Argon DAB2batt – kompakt och mobil DAB/FM-radio med inbyggt batteri

DAB2batt är en läcker och otroligt flexibel DAB/FM- radio med möjlighet till batteridrift via det inbyggda uppladdningsbara batteriet. Det här gör att du kan ta den här radion med dig ut i trädgården, i båten och till sommarstugan och andra platser där du vill ha välljudande underhållning även om det inte finns något vägguttag eller internet till hands.

Bortsett från batteriet är DAB2batt praktiskt taget identisk med Hi-Fi Klubbens egen radio DAB2+ som är en lyxutgåva av grundmodellen DAB1. Bland de många smarta finesserna hittar du RDS/RadioText på FM, läcker 3-radig OLED-display, extra finjusterad ljudkvalitet och ett kabinett i snygg lack eller äkta träfaner.

Andra detaljer värda att nämna är klockradio/alarmfunktion och minijack-anslutning, vilket gör att du på ett kick kan ansluta t.ex. din mobil och spela musik från den. Du får även stereoutgång så att du kan ansluta radion till din stationära anläggning och lyssna i stort format.

DAB2batt stödjer formatet DAB+ och finns med finish i lack eller äkta träfaner.

Tekniska specifikationer

  • Inbyggt, uppladdningsbart batteri
  • Batteritid: ca 12 timmar på en full laddning
  • Laddningstid: 3–4 timmar
  • Laddare/strömförsörjning medföljer
  • USB-ingång är enbart för service