Hopp til innhold

Radio

8 produkter
Visar 8 produkter utav 8

DAB-radio

En DAB-radio (DAB+) är en enkel och smart lösning för musik i kök, sovrum och andra mindre platser. DAB-radios finns även för FM eller streaming/internetradion, och fås både som bordsradio eller som en liten adapter som kan ge dig DAB eller internetradio och streaming till din anläggning, inkl. Spotify Connect.

DAB – Digital Audio Broadcast

DAB-radion har intagit fler och fler hem de senaste åren - och det finns det en god anledning till. Med en DAB-radio får du många fler program att välja mellan jämfört med det analoga FM-systemet, och du slipper bli generad av brus från andra kanaler och frekvenser. DAB-radion återvände egentligen i första hand som en retropryl, som många tyckte det var coolt att använda i inredningen. DAB är dock så mycket mer än bara en fin gimmick i retrostil - den innehåller en mängd möjligheter och massor av trevlig underhållning för varje smak!

Smart bordsradio till köket, gästrummet eller annat

DAB-radions populäritet beror både på tekniska och funktionella genialiteter, men designsidan har säkerligen också en bidragande faktor. Med en DAB-radio från HiFi Klubben får du inte bara en massa radiokanaler, utan även en supersnygg radio som i hög grad pyntar på sin plats.

Den kompakta storleken gör den perfekt till exempelvis köksbordet eller en liten hylla bredvid spisen. Njut morgonkaffet med din favoritkanal i bakgrunden.

Uterum och kontor är också perfekta platser att ha en DAB-radio stående. Det är kanske inte ett rum som du i första hand ville installera kompletta högtalarsystem i, men det är fortfarande härligt att kunna fylla lokalen med motiverande eller avkopplande toner. Med en DAB-radio i badrummet kan du snabbt sätta på morgonmusiken när du hoppar ur sängen och in i duschen.

Dina gäster skulle säkert uppskatta en fin DAB-radio i gästrummet, så att de enkelt kan lyssna på deras favoritnummer utan att besvära dig med att ansluta till en trådlös förbindelse etc. Det är helt simpelt - sätt på DAB-radion, välj kanal och luta dig tillbaka och njut livet.

Enkel inställning och en mängd kanaler

Urvalet av DAB-kanaler växer konstant, så det finns massor att välja mellan oavsett om du mest lyssnar på musik, nyheter, politik eller något helt fjärde. Du ställer in olika stationer med hjälp av deras namn så du behöver inte lägga en massa frekvenser på minnet, som du säkert känner igen från FM-kanalerna.

När du lyssnar på en specifik låt visas informationen på displayen, så att du lätt kan hitta låten eller artisten igen om den ska läggas till på en av dina personliga spellistor.

DAB med Bluetooth, internetradio eller FM

En DAB-radio kan vara mycket mer än bara en DAB-radio. En del producenter har kombinerat t.ex. DAB-radio med Bluetooth. Det är ett riktigt bra alternativ till de vanliga - och mycket populära - Bluetooth-högtalarna, eftersom du här får alla fördelar från DAB-världen, och samtidigt trådlöst kan ansluta din telefon så att du kan lyssna på musik från dina streamingtjänster.

Du kan även få en kombinerad DAB- och internetradio, där du både har DAB-kanalerna och de nästan oändliga mängden kanaler som finns online på internet. Radio sänds från alla världens länder, och med internetradio kan du bli en del av det.

Med kombinationen DAB och internetradio kan du verkligen få din radiolust tillgodosedd. Utbudet av kanaler är så stort att du närmast inte kan hinna igenom alla under en livstid, så om du är ett stort radiofan, är detta den perfekta kombinationen för dig. Du ska dock vara uppmärksam på att en internetradio kräver tillgång till ditt trådlösa wifi-nätverk för att kunna fånga upp radiokanalerna.

Är du inte helt redo att säga farväl till FM-stationerna, kan du få det bästa från två världar genom att välja en DAB-radio med FM. Detta ger dig - inte helt överraskande - fullt urval av både DAB- och FM-kanaler, så du slipper välja bort något.

Vill du vara säker på att du aldrig går miste om något, ska du välja det stora paketet. I det här sammanhanget betyder det en radio med både DAB, FM, internetradio och Bluetooth, så är du helgarderad oavsett vilket humör du är på.

Argon – en stor aktör på DAB-marknaden

DAB-radios från Argon Audio har varit några av de riktigt populära produkterna på HiFi Klubben i flera år, och otaliga exemplar har börjat deras liv som en kärkommen julklapp under granen.

Samtliga Argon DAB-radios kännetecknas av suverän kvalitet och superläcker design, och du kan få modeller i flera olika prisklasser som alla kan vara med på utan att behöva kompromissa med ljudkvaliteten.

Designmässigt finns det också rikligt att välja mellan oavsett om du föredrar svart, vit eller träfärgad. Alla våra Argon DAB-radios är hållda i en stilren design, vilket gör dem perfekta till bordsradio som passar in i varje hem.

Kom in, prova de olika möjligheterna och gör ett bra köp

När du köper hifi-utrustning är det alltid en god idé att testa produkterna fysiskt innan du beslutar dig. På HiFi Klubben kan du komma in och se, känna och lyssna så mycket du vill, innan du väljer din nya DAB-radio. Ett besök i vår butik underlättar ofta ditt beslut, då du kan se de olika färgerna och designs i verkligheten samt provlyssna olika radios. Först när du har hört hur en specifik spelare låter, har du ett bra underlag till ditt beslut.

Är du osäker på vilket behov du har och vad din DAB-radio ska kunna, står vi alltid redo med goda råd och vägledning. Vi berättar gärna vad de olika funktionerna kan, vad de kräver och vad du till sist kan få ut av att välja till eller från t.ex. FM eller internetradio. Vi brinner för att ge våra kunder den bästa utrustningen med hem, så oavsett vad ditt behov och din budget dikterar, gör vi vårt bästa för att du till sist köper den bästa DAB-radion för dig.