Hopp til innhold
Argon Audio
Banankontakt (Set)

Argon Audio Basic Banana 1

200:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Banankontakt för högtalarkablar i bra kvalitet. Guldpläterade kontaktytor och smidig anslutning till högtalar- och förstärkarterminaler. Ett set innehåller 4 st.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Basic Banana 1 – banankontakt för enkel och smidig anslutning av högtalarkablar

En banankontakt är en bra lösning när du ska koppla en högtalarkabel till förstärkar- eller högtalarterminaler. Här får du god kontakt mellan kabel och terminal samtidigt som kabeln enkelt kan kopplas ur om du behöver flytta utrustningen. Argon Basic Banana 1 är en prisvärd lösning som tack vare en genomtänkt konstruktion håller hög teknisk standard.

Kontaktytorna är guldpläterade för att förhindra att luftens syre med tiden förstör kontaktegenskaperna, och plastkåpan utgör ett gott skydd mot kortslutning av förstärkaren om du inte fått till en bra montering eller om något metallföremål råkar lägga sig över kontakterna. Du fästerledaren med två skruvar, och kontakten passar både tunna och kraftiga kablar.

Obs! För att förhindra olycksfall har terminaler på förstärkare och högtalare ofta blockerats med plastpluggar. Dessa ska lirkas ut med en väldigt liten skruvmejsel eller något annat spetsigt föremål innan du kan ansluta banankontakterna.

Tillbehör till Argon Audio Basic Banana 1

Tekniska specifikationer

FärgSvart
FärgSvart
Vikt (kg)0,01
Höjd emballage (cm)1
Längd emballage (cm)5
Vikt emballage (kg)0,01
Bredd emballage (cm)1

Recensioner


4.8
4 recensioner
5
3
4
1
3
0
2
0
1
0
Michael
Danmark
4/11/2024
Michael
Danmark
Magne
Norge
4/1/2024

Billiga pluggar som fungerar utmärkt.

Magne
Norge
Bjarne
Danmark
3/27/2024
Bjarne
Danmark
Gunn
Norge
1/26/2024
Gunn
Norge

Rekommenderade produkter