Hopp til innhold
Argon Audio
Koaxialkabel

Argon Audio Blue Edition

198:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Blue Edition Coax är en välkonstruerad digital koaxialkabel som kan leva upp till kraven i tyngre anläggningar.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Blue Edition Coax – välkonstruerad och välljudande digital koaxialkabel
Blue Edition Coax är en särdeles välkonstruerad digitalkabel som kommer att locka fram alla kvaliteter i en bra anläggning. Du kan till exempel använda den för att överföra signalen från en CD/DVD-spelare eller en trådlös musikspelare över till din hemmabioreceiver eller en digital förstärkare.

Som i de billigare Argon-kablarna får du ledare i 99,99 % ren, syrefri koppar, men här har man även applicerat en tredubbel skärmning, även den i OFC-koppar, och de solida kontakterna har ett läckert utförande i svartlackerad svarvad aluminium. Ett konsekvent fokus på precision resulterar i ett detaljrikt och dynamiskt ljud som verkligen är i den övre änden av skalan för en kabel i den här prisklassen.

Blue Edition Coax finns i längder om 1 och 3 meter.

Välj en kvalitetskabel till din anläggning
De klena lakritssnören till kablar som vanligtvis följer med i kartongen när du köper en Hi-Fi-produkt är egentligen bara avsedda för att kontrollera om anläggningen fungerar eller ej. Kontakter och ledare är av bedrövlig kvalitet och du förlorar både detaljer och dynamik, vilket hörs även på anläggningar i ekonomiklassen.

Om du lägger några kronor extra på ett par ordentliga kablar får du ut full ljudkvalitet och ägarglädje av din anläggning. Och sett till investeringen är det här den bästa uppgraderingen du överhuvudtaget kan göra.

Argon – fyra kabelserier för fyra olika behov
Argons kablar finns i fyra serier som ligger på fyra olika pris- och ambitionsnivåer. Samtliga serier är gjorda för att ge dig så mycket valuta som möjligt för pengarna, så allt du egentligen behöver göra är att välja den Argon-kabel som matchar kvaliteten på din anläggning.

WHITE: Ekonomiserien som ger dig förnuftiga kablar till ett lågt pris. Här får du en kvalitet som ligger betydligt högre än tillverkarnas lakritssnören som brukar följa med i kartongen. White-högtalarkablarna är ett riktigt bra Hi-Fi-alternativ till vanlig lampsladd som inte är avsedd för musik över huvud taget.

RED: Här lockar man fram fler detaljer men kablarna har fortfarande mycket förnuftiga priser. Till exempel är de flesta modellerna utrustade med solida metallkontakter som både ser bättre ut och är mer robusta än gjutna plastkontakter. Andra fördelar kan vara bättre skärmning och mer avancerad isolering.

BLUE: Kablar av hög kvalitet som får ut det mesta och bästa ur en bra anläggning. Här får du till exempel ännu bättre skärmning, avancerad geometri, tjockare ledare och ännu bättre kontakter. Serien för dig som vill skämma bort dig själv och din anläggning lite extra.

BLACK: Toppserien med massor av läckra och audiofila lösningar. Här finns bland annat silverpläterade ledare, rodium-pläterade kontakter och tredubbel avskärmning. En kabel i Black-serien lever upp till samma nivå som en riktigt bra anläggning och du behöver egentligen bara leta efter andra kablar om du har en tvättäkta High End-anläggning eller behöver finjustera klangen.

Tekniska specifikationer

KontaktRCA