Hopp til innhold
Argon Audio
Minijack-kabel

Argon Audio Classic Minijack1

99:-st.
Förr 198:-Spara 99:-

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Välkonstruerad minijack-kabel som överför ljudet säkert till din anläggning. Syrefri OFC-koppar och solida kontakter med guldpläterade kontaktytor.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Classic Minijack1 – högkvalitativ minijack-till-minijack-stereokabel till ett vettigt pris

  • Solid konstruktion
  • Ledare i 99,99 % ren syrefri OFC-koppar
  • Guldpläterade kontaktytor
  • Skärmning i OFC-kopparväv
  • Finns i extra kort version på 0,5 meter
Classic Minijack1 är en solid och välkonstruerad minijack-till-minijack-stereokabel som överför det fina stereoljudet från din telefon, dator m.m. till din anläggning eller ett par aktiva högtalare. Detsamma gäller om du vill överföra analogt ljud från hörlursuttaget på din TV, eller om du vill spela musik från din telefon på anläggningen i bilen.

Classic Minijack1 är väldigt flexibel och enkel att hantera, och kontakterna har guldpläterade kontaktytor för att fungera problemfritt under många år. Ledarna har konstruerats i 99,99 % ren, syrefri koppar och kabeln är skärmad så att inga instrålande störningar förstör din musikupplevelse. Den snygga finishen bekräftar att du håller i en seriös kvalitetsprodukt.

Argon Classic Minijack1 finns i längder upp till 5 meter.

Välj en kvalitetskabel till din anläggning
De kablar som vanligtvis följer med i kartongen när du köper en hifi-produkt är egentligen bara avsedda för att kontrollera om anläggningen fungerar eller ej. Kontakter och ledare är av bedrövlig kvalitet och du förlorar både detaljer och dynamik, vilket hörs även på anläggningar i ekonomiklassen.

Om du lägger några kronor extra på ett par ordentliga kablar får du ut full ljudkvalitet och ägarglädje av din anläggning. Och sett till investeringen är det här den bästa uppgraderingen du överhuvudtaget kan göra.

Tekniska specifikationer

FärgVit
Färg0,5 meter
Vikt (kg)0,68
Höjd emballage (cm)3
Längd emballage (cm)24
Vikt emballage (kg)0,78
Bredd emballage (cm)12

Recensioner


5.0
3 recensioner
5
3
4
1
3
0
2
0
1
0