Hopp til innhold
Argon Audio
Optisk kabel

Argon Audio Classic Optical1

348:-st.
  -
Solid och välkonstruerad optisk kabel som kan leva upp till kraven i bra anläggningar. Används för anslutning av musikstreamer, CD-spelare m.m.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Classic Optical1 – högkvalitativ optisk digitalkabel för bra anläggningar

  • Kan leva upp till kraven i bra anläggningar
  • Extra solid konstruktion
  • Störningsfri digital signalöverföring
  • Finns i längder om upp till 10 meter
  • Elegant vit finish
Classic Optical1 är en ytterst välkonstruerad optisk digitalkabel som lockar fram alla kvaliteter i din anläggning. Du kan till exempel använda den för att överföra signalen från en CD-spelare eller en trådlös musikstreamer till din hemmabioreceiver eller stereoförstärkare med optisk ljudingång.

Den snygga och extra solida finishen bekräftar att det här är en seriös kvalitetsprodukt som även kan leva upp till kraven i bra anläggningar.

Argon Classic Optical1 finns i längder om 1, 2, 3, 5 och 10 meter.

Välj en kvalitetskabel till din anläggning
De kablar som vanligtvis följer med i kartongen när du köper en hifi-produkt är egentligen bara avsedda för att kontrollera om anläggningen fungerar eller ej. Kontakter och ledare är av bedrövlig kvalitet och du förlorar både detaljer och dynamik, vilket hörs även på anläggningar i ekonomiklassen.

Om du lägger några kronor extra på ett par ordentliga kablar får du ut full ljudkvalitet och ägarglädje av din anläggning. Och sett till investeringen är det här den bästa uppgraderingen du överhuvudtaget kan göra.

Tekniska specifikationer

KontaktToslink

Recensioner


4.9
21 recensioner
5
19
4
2
3
1
2
0
1
0