Hopp til innhold
Argon Audio
Minijack-kabel

Argon Audio Red Edition MJ1

198:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Red Edition MJ1 är en stereo-minijack-till-minijack-kabel av hög kvalitet för anslutning av iPod, mobil, dator, analogt TV-ljud m.m. till anläggningen.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Red Edition MJ1 – högkvalitativ minijack-till-minijack-stereokabel till förnuftigt pris
Red Edition MJ1 är en minijack-till-minijack-stereokabel i riktigt hög kvalitet. En fin lösning när du vill överföra ljudet från din iPod, mobil, dator m.m. till en minijack-ingång på anläggningen eller ett par aktiva högtalare. Det samma gäller om du vill överföra analogt ljud från hörlursutgången på din platt-TV.

Red Edition MJ1 är väldigt flexibel och enkel att hantera, och de solida metallkontakterna har guldpläterade kontaktytor för att fungera problemfritt under många år. Ledarna har konstruerats i 99,99 % ren, syrefri koppar och kabeln är skärmad så att inga instrålande störningar förstör din musikupplevelse. Den snygga finishen bekräftar att du håller i seriös en kvalitetsprodukt.

Red Edition MJ1 finns i 1 och 2 meters längd samt en extra kort version på 0,5 meter.

Välj en kvalitetskabel till din anläggning
De klena lakritssnören till kablar som vanligtvis följer med i kartongen när du köper en Hi-Fi-produkt är egentligen bara avsedda för att kontrollera om anläggningen fungerar eller ej. Kontakter och ledare är av bedrövlig kvalitet och du förlorar både detaljer och dynamik, vilket hörs även på anläggningar ekonomiklassen.

Om du lägger några kronor extra på ett par ordentliga kablar får du full ljudkvalitet och ägarglädje från din anläggning. Och sett till investeringen är det här den bästa uppgraderingen du överhuvudtaget kan göra.

Argon – fyra kabelserier för fyra olika behov
Argons kablar finns i fyra serier som ligger på fyra olika pris- och ambitionsnivåer. Samtliga serier är gjorda för att ge dig så mycket valuta som möjligt för pengarna, så allt du egentligen behöver göra är att välja den Argon-kabel som matchar kvaliteten på din anläggning.

WHITE: Ekonomiserien som ger dig förnuftiga kablar till ett lågt pris. Här får du en kvalitet som ligger betydligt högre än tillverkarnas lakritssnören som brukar följa med i kartongen. White-högtalarkablarna är ett riktigt bra Hi-Fi-alternativ till vanlig lampsladd, som inte är avsedd för musik över huvud taget.

RED: Här finns fler detaljer men kablarna har fortfarande mycket förnuftiga priser. Till exempel är de flesta modeller utrustade med solida metallkontakter som både ser bättre ut och är mer robusta än gjutna plastkontakter. Andra fördelar kan vara bättre skärmning och mer avancerad isolering.

BLUE: Kablar av hög kvalitet som får ut det mesta och bästa ur en bra anläggning. Här får du till exempel ännu bättre skärmning, avancerad geometri, tjockare ledare och ännu bättre kontakter. Serien för dig som vill skämma bort dig själv och din anläggning lite extra.

BLACK: Toppserien med massor av läckra och audiofila lösningar. Här finns bland annat silverpläterade ledare, rodium-belagda kontakter och tredubbel avskärmning. En kabel i Black-serien lever upp till samma nivå som en riktigt bra anläggning och du behöver egentligen bara leta efter andra kablar om du har en tvättäkta High End-anläggning eller behöver finjustera klangen.

Tekniska specifikationer

FärgVit
Färg2 meter
Vikt (kg)0,14
Höjd emballage (cm)24
Längd emballage (cm)15,5
Vikt emballage (kg)0,14
Bredd emballage (cm)3