Hopp til innhold
Argon Audio
Skivspelare

Argon Audio TT-2

3 298:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Skäm bort vinylplattorna med en ordentlig skivspelare. Du får äkta HiFi-ljud och en enkel, väl beprövad och solid konstruktion. Svart eller vit.

Läs mer:

Beskrivning

Argon TT-2 – enkel, läcker och välspelande Hi-Fi-skivspelare

  • Exklusiv skivtallrik i glas Fin ljudkvalitet Levereras körklar med pickup (Ortofon OM5e) Enkel och solid konstruktion Finns i både svart och vit finish

TT-2 är en solid Hi-Fi-skivspelare med exklusiv skivtallrik i glas. TT-2 är remdriven och hanteringen är helt manuell – en seriös lösning som är konstruerad för att hålla länge, ge fin ljudkvalitet och vara enkel att använda för en överkomlig slant.

En välspelande Ortofon OM5e-pickup monteras på fabriken så att du kan börja spela med detsamma. När nålen blivit sliten kan du köpa en ny separat nålinsats istället för att byta ut hela pickupen.

TT-2 finns i svart och vit finish. Skivspelarlock medföljer.

GRATIS MONTERING: Om du köper en ny pickup på Hi-Fi Klubben monterar vi den gratis på din skivspelare. Mer info får du i din HiFi Klubben-butik. 

Läckra tekniska detaljer

TT-2 är en gedigen kvalitetsspelare med seriösa tekniska lösningar hela vägen. Tonarm och pickuphus är konstruerade i ett och samma aluminiumstycke, och den grymt snygga skivtallriken i glas ger spelaren en exklusiv look som du normalt sett inte stöter på i den här prisklassen. 

Superenkel konstruktion 

Observera att du måste flytta drivremmen manuellt för att skifta mellan 33 och 45 varv/min. Du ska också själv starta och stoppa uppspelningen. I gengäld kan du glädja dig åt att alla pengar som sparas in på automatik går direkt till ljudkvalitet och superläcker design.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

  • Exklusiv skivtallrik i glas Helgjuten tonarm Enkel och solid konstruktion Fin ljudkvalitet till priset Skivspelarlock medföljer Levereras körklar med pickup (Ortofon OM5e) Nålinsats till medföljande pickup kan köpas separat

Begränsningar

  • Ingen inbyggd RIAA-/grammofonförstärkare Ingen automatisk start/stop-funktion Drivremmen måste flyttas manuellt för att skifta mellan 33 och 45 varv/min

Videos om TT-2

Unboxing

Tillbehör till Argon Audio TT-2

Tekniska specifikationer

AutomatiseringNej
DriftRemdrift
Hastighet33, 45
PickuptypMoving Magnet
PickupOrtofon OM5e
RIAA-förförstärkareNej
Effektiv tonarmslängd21,9 cm"
Effektiv armmassa4 g