Hopp til innhold
Argon Audio
Underhåll av skivspelare

Argon Audio Vinyl Kit 2

898:-st.
  -
Unna din skivspelare, pickupnål och dina plattor ordentlig utrustning. Alla oumbärliga tillbehör för vinylentusiasten.

Läs mer:

Beskrivning

Vinyl Kit 2 till skivspelare – oumbärliga tillbehör för seriösa vinylentusiaster

  • Skivspelarborste
  • Rengöringsmedel
  • Pickupborste
  • Protractor-verktyg

Vinyl Kit 2 ger dig allt du behöver för att ta väl hand om dina plattor och din skivspelare:

BR2 är en läcker, effektiv och skonsam skivborste med ultrafina kolfiberhår som når ända ner i botten på skivspåren utan att tillföra statisk elektricitet som skulle kunna dra till sig nytt damm. Den mellanliggande sammetsdynan samlar upp dammet.

Stylus BR1 är en behändig liten rengöringsborste som effektivt tar bort damm och smuts från din pickupnål. Du behöver bara föra diamanten genom de korta och flexibla kolfiberstråna ett par gånger. Sedan kan du njuta av nästa vinylskiva i fulla drag.

Record Clean 1 är en skonsam och effektiv rengöringsvätska som tar bort damm, smuts och fingeravtryck från dina vinylplattor. En mjuk och luddfri torkduk medföljer och får plats i locket.

Alignment 1 är ett protractor-verktyg som ser till att du enkelt kan finjustera din pickup. På så sätt får du helt rätt vinkel i förhållande till skivans spår, för att därigenom få bästa möjliga spårning av plattorna, vilket i sin tur ger bästa möjliga ljudkvalitet.

Leather Mat 1 en skivspelarmatta av äkta läder som reducerar statisk elektricitet, dämpar resonans och hjälper till att hålla dammet i schack. Ett läckert alternativ till skivspelarmattor i till exempel kork, filt eller gummi.

Tillbehör till Argon Audio Vinyl Kit 2

Recensioner


4.8
15 recensioner
5
12
4
3
3
1
2
0
1
0

Rekommenderade produkter