Hopp til innhold
Audeze LCD-XC Head-fi hörlurar

AudezeLCD-XCHead-fi hörlurar

Upplev hur bra din musik kan låta när du vägrar kompromissa med något. Planar Magnetic – det spännande head-fi-alternativet!
st.15 990:-
Okänd leveranstid
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Audeze LCD-XC – slutna Planar Magnetic head-fi-hörlurar i referensklass

Audeze LCD-XC är makalösa slutna Planar Magnetic head-fi-hörlurar av over-ear-modell med ljud i den riktigt exklusiva klassen. Det är en av de största och mest avancerade modellerna från Audeze och därför får du nästan alla deras läckra ljudtekniker på köpet. Här kan du uppleva fördelarna med Planar-principen fullt ut. Bortsett från en slutna konstruktionen och en lite fylligare basåtergivning är de nästan identiska med den ikoniska systermodellen LCD-X. Med andra ord: Head-fi i världsklass!

Ljudet från LCD-XC har en naturlig värme och musikalitet som är helt oemotståndlig, oavsett om du lyssnar på elektrisk eller akustisk musik. Ljudbilden är stor och rymlig, med djup och dynamisk bas, myriader av detaljer och en enastående placering av enskilda röster och instrument. Här upplever du ljudet i ett riktigt rum – inte ”inne i huvudet” som med många billigare hörlurar. Ge LCD-XC en riktigt bra hörlursförstärkare och servera dem din favoritmusik – så kommer du att förstå varför head-fi är något utöver det vanliga!

Kompromisslöst och solitt byggda

Planar Magnetic-elementen i Audeze LCD-XC är hela 106 mm i diameter och därför blir hörlurarna också iögonfallande. Som toppmodell är den till och med bestyckad med det patenterade Fluxor-magnetsystemet på bägge sidor av membranet, inklusive den likaledes patenterade Fazor-tekniken som guidar ljudet – här har de inte sparat in på något. Och de har inte heller sparat på de stora handsydda öronkuddarna i memoryskum överdraget med äkta läder.

Huvudbygeln är solitt konstruerad i metall och äkta läder. Den breda designen fördelar vikten mjukt och jämnt så att du upplever att den massiva konstruktionen tynger mycket mindre på huvudet än du först skulle kunna tro. Den flexibla flätade lättviktskabeln bidrar också till att hålla komforten uppe.

Audeze LCD-XC finns i svart utförande. Hardcase-etui medföljer.

Audeze LCD-XC Head-fi hörlurar

Höjdpunkter

 • Sluten konstruktion
 • Bra ljudisolering mot omgivningen
 • Helt neutral ljudkaraktär med enastående bas
 • Exklusivt utförande i metall och äkta läder
 • Handbyggda på Audezes egen fabrik i USA

Vår
Expertbedömning

 • Sluten konstruktion
 • Bra ljudisolering mot omgivningen
 • Helt neutral ljudkaraktär med enastående bas
 • Dubbelsidigt Fluxor/Fazor-magnetsystem
 • Lätta att driva jämfört med en del alternativ
 • Exklusivt utförande i metall och äkta läder
 • Handbyggda på Audezes egen fabrik i USA

Tekniska specifikationer

Akustisk konstruktionÖppen
BluetoothNej
Element typ/storlek106 mm - Planar magnetic driver
Frekvensomfång10-50000 Hz
HörslurstypOver-ear, Head-Fi
Impedans, passiv20 ohm
Känslighet100 dB
MikrofonNej

Tillbehör till Audeze LCD-XC

Rekommenderade produkter