Hopp til innhold
Audeze LCD-2 Closed Back Head-fi hörlurar

AudezeLCD-2 Closed BackHead-fi hörlurar

Upplev Planar Magnetic-principen i sin renaste form, med massor av värme och energi för din musik. Sluten head-fi-modell med bra ljudisolering.
st.8 990:-
Okänd leveranstid
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Audeze LCD-2 Closed Back – slutna Planar Magnetic-hörlurar med förnäm stamtavla

LCD-2 Closed Back är exklusiva slutna over-ear Planar Magnetic-hörlurar som precis som den öppna systermodellen leder direkt tillbaka till originalutgåvan av den ikoniska träklädda LCD-2 modellen.

LCD-2 var 2008 de allra första Audeze-hörlurarna på marknaden, och den ursprungliga modellen – utan de nyare Fazor-ljudguiderna – kännetecknades av en relativt varm klang med djup och dynamisk bas. De 106 mm stora elementen i LCD-2 Closed Back är också konstruerade utan Fazor-systemet, och därför påminner ljudet mycket om det ikoniska originalet. Closed Back och Classic har i grunden samma teknik och klangkaraktär, så valet är främst en fråga om huruvida du föredrar en öppen eller sluten modell.

LCD-2 Closed Back spelar varmt och energiskt med ett rytmiskt driv som är helt i särklass inom Planar-hörlurar. De har en alldeles egen karaktär som kanske inte faller alla i smaken, men om du är head-fi-entusiast, gillar Planar-ljud och samtidigt lyssnar mycket på electronica eller annan bastung musik, så kan LCD-2 Closed Back vara de hörlurar du drömmer om. Ge lurarna en riktigt bra hörlursförstärkare, servera dem din favoritmusik, blunda och njuta av åkturen!

Kompromisslöst och solitt byggda

Planar Magnetic-elementen i LCD-2 Closed Back är hela 106 mm i diameter och därför blir hörlurarna också iögonfallande. Precis som den påkostade LCD-X så är de till och med bestyckade med det patenterade Fluxor-magnetsystem på bägge sidor av membranen, vilket är en av förklaringarna till den relativt höga vikten.

De stora handsydda öronkuddarna består av memoryskum överdraget med proteinläder. Huvudbygeln har en solid konstruktion i metall och den breda designen fördelar vikten mjukt och jämnt så att du upplever att den massiva konstruktionen tynger mycket mindre på huvudet än du först skulle kunna tro. Den flexibla flätade lättviktskabeln bidrar också till att hålla komforten uppe.

LCD-2 Closed Back finns i svart utförande. 

Mer bilder på Audeze LCD-2 Closed Back

Audeze LCD-2 Closed Back Head-fi hörlurar

Höjdpunkter

 • Sluten konstruktion med bra ljudisolering
 • Varm och energisk ljudkaraktär med djup och dynamisk bas
 • Exklusivt utförande i metall och proteinläder
 • Lätta att driva jämfört med en del alternativ
 • Handbyggda på Audezes egen fabrik i USA

Vår
Expertbedömning

 • Sluten konstruktion
 • Bra ljudisolering mot omgivningen
 • Varm och energisk ljudkaraktär med djup och dynamisk bas
 • Dubbelsidigt Fluxor-magnetsystem
 • Lätta att driva jämfört med en del alternativ
 • Exklusivt utförande i metall och proteinläder
 • Handbyggda på Audezes egen fabrik i USA

Tekniska specifikationer

Aktiv brusreduceringNej
Akustisk konstruktionSluten
BluetoothNej
Element typ/storlek106 mm - Planar magnetic driver
Frekvensomfång10-50000 Hz
HörslurstypOver-ear, Head-Fi
Impedans, passiv70 ohm
Känslighet101 dB
MikrofonNej

Tillbehör till Audeze LCD-2 Closed Back

Rekommenderade produkter