Hopp til innhold
3 990:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Vill du dyka ner i realistiskt 3D-ljud som placerar dig mitt i dina spel? Med dessa unika hörlurar behöver du ingen surround-anläggning.

Läs mer:

Beskrivning

Audeze Mobius – avancerat gaming-headset med 3D / Head Tracking och flera smarta detaljer

 • Virtuell surround med Waves NX 3D Audio / Head Tracking / Room Emulation
 • Passar till PC, Mac, spelkonsoler och mobila enheter
 • Enkel ljudkontroll via tryckknappar på öronkåporna
 • Dedikerad Audeze HQ-app
 • Läcker finish och hög komfort

Audeze Mobius är ett läckert och avancerat gaming-headset med unika funktioner som kan användas tillsammans med PC, Mac, spelkonsoler (PlayStation/Xbox) och mobila enheter. Finish och komfort håller toppklass och du får det stora planar-ljud som har gjort hörlurarna från Audeze vida berömda världen över bland både gamers och musikälskare.

Inuti Audeze Mobius hittar du också det avancerade ljudsystemet Waves NX som ger dig ett livfullt ljud på ett sätt som du aldrig tidigare har upplevt från ett par hörlurar. Det kan till exempel öka dina spelpoäng skjutspel eftersom du kan höra exakt var dina motståndare befinner sig. Men det är samtidigt så nytt och galet spännande att du lugnt kan avsätta en mängd timmar bara på att utforska ett helt nytt universum av ljud.

Waves NX + 3D + Head Tracking + Room Emulation + Audeze HQ-app = magisk Virtual Surround

Waves NX är en väldigt avancerad teknik som via digital signalbehandling kan ge dig en otroligt övertygande surround-känsla med endast två element. Via USB överför du flerkanaligt spelljud i surround från din dator eller spelkonsol, varpå Audeze Mobius och Waves NX återskapar upplevelsen rakt i dina öron.

3D Audio säkerställer en exakt placering av ljudbilden hela vägen omkring dig, medan Head Tracking håller ljudbilden i ett stabilt grepp omkring dig även om du rör på huvudet. Room Emulation skapar en otroligt realistisk rymd i ljudet som påminner mer om upplevelsen från ett högtalarsystem än från ett par hörlurar – och det gäller för övrigt också när du lyssnar på musik. Det här är så unikt att du måste unna dig själv att uppleva det!

Du kan styra en rad ljudfunktioner för både gaming och musik direkt via trycknappar på öronkåporna. Och annars går du bara in i den dedikerade Audeze HQ-appen, där du kan ställa in 3D-effekter och EQ ända in i minsta detalj så att ljudet matchar dina personliga preferenser. När du vill hämta dig efter all action kan du lyssna på musik både via USB, minijack och trådlöst via Bluetooth. Med Audeze Mobius kommer du aldrig att sakna underhållning eller stort ljud.

Audeze Mobius finns i svart utförande. 

Audeze Mobius – byggd för ljudkvalitet, komfort och hållbarhet

Planar Magnetic-elementen i Audeze Mobius hela 100 mm i diameter och är bestyckade med flera av de unika och audiofila tekniker du hittar i mer påkostade head-fi-modeller från Audeze, som till exempel Fluxor/Fazor Neodym-magnetsystem och Uniforce-membran. De stora öronkuddarna är gjorda av memoryskum vadderat med silkeslent konstläder, och vikten på 350 gram är fortfarande låg för att vara en planar-konstruktion av den här storleken.

Audeze Planar Magnetic – stora element med stort ljud

Audeze är via känt i världen för sina Planar Magnetic-hörlurar, som är ett väldigt spännande alternativ till de dynamiska konstruktioner du ser från de flesta andra tillverkare. I ett Planar Magnetic-element har det traditionella systemet med membran och talspole ersatts av en otroligt tunn folie, där musiksignalen går genom en applicerad metalledare som täcker hela ytan.

Oavsett genre och ljudtryck är ljudet från ett par Audeze Planar Magnetic-hörlurar alltid imponerande snabbt och exakt, med massor av detaljer och en djup och kontrollerad basåtergivning. Vissa anser att denna ljudkaraktär ligger närmare vårt sätt att uppleva ljud på ute i verkligheten, men det är en av de frågor som entusiasterna säkert aldrig kommer att vara överens om. 

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Virtuell surround med Waves NX 3D Audio / Head Tracking / Room Emulation
 • Passar till PC, Mac, spelkonsoler och mobila enheter
 • Digitalt gaming-ljud via USB
 • Fin ljudkvalitet även till musik
 • Enkel ljudkontroll via tryckknappar på öronkåporna
 • Dedikerad Audeze HQ-app
 • Högkvalitativ mikrofon (avtagbar)
 • Läcker finish och hög komfort
 • 3,5 mm minijack-ingång för analogt ljud

Begränsningar

 • Ingen trådlös anslutning via wifi
 • Ingen Bluetooth 5.0 med aptX

Videos om Mobius

Tillbehör till Audeze Mobius

Tekniska specifikationer

HörslurstypOver-ear, Gaming-headset
Aktiv brusreduceringNej
Frekvensomfång10-50.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Bluetooth versionJa - 4.2 ( Apple AAC, LDAC )
Element typ/storlek100 mm - Planar magnetic driver

Recensioner


5.0
2 recensioner
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
SIGURD
Norge
1/19/2023
SIGURD
Norge
SIGURD
Norge
1/19/2023
SIGURD
Norge

Rekommenderade produkter