Hopp til innhold
AudioQuest
HDMI-kabel

AudioQuest Cherry Cola

11 898:-st.
Leveranstid 3-4 veckor
Exklusiv aktiv HDMI-kabel speciellt designad för stabil och störningsfri överföring av 4K-signaler över längre avstånd.

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Cherry Cola – aktiv HDMI-kabel för 4K och längre kabeldragningar

  • Aktiv hybrid-konstruktion, HDMI/optisk
  • Ytterst väl bra till överföring av 4K-signaler över längre avstånd
  • Stödjer 18 Gbit/s upp till 30 meter (4K)
  • NDS-skärmning (Noise Dissipation System) för eliminering av RF-störningar
  • Kontakter tillverkade i ren koppar med silverpläterade kontaktytor (Direct-Silver)
Cherry Cola är en exklusiv HDMI-kabel som passar perfekt för överföring av Full-HD och 4K-signaler över längre avstånd, vanligtvis från bildkälla till projektor i större rum. Även ledarna är tillverkade av högkvalitativa optiska fiber som är nästintill immuna mot instrålande störningar, vilket gör dem väl anpassade för långa kabeldragningar.

I den första HDMI-kontakten vid bildkällan sitter en aktiv HDMI-till-optisk-omvandlare som konverterar signalen till optisk överföring. Och i andra änden av kabeln konverteras den tillbaka till HDMI så att du kan ansluta din projektor. HDMI-portarna levererar den ström som behövs, så du behöver inte tänka på något mer än att ansluta kabeln i rätt riktning när du ansluter den. I övrigt fungerar den som en helt vanliga HDMI-kabel.

Maximal säkerhet mot störningar och fel
Den exklusiva NDS-skärmningen från AudioQuest (Noise-Dissipation System) bidrar ytterligare till att skydda signalen mot instrålande RF-störningar, och för att säkerställa optimal kontakt är alla kontaktytor silverpläterade direkt på kopparen (Direct-Silver). Cherry Cola är kort sagt HDMI-kabeln för dig som vill ha maximal säkerhet mot störningar och datafel, särskilt när du ska överföra 4K-signaler över långa avstånd.

Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

Tekniska specifikationer

Ethernet-kompatibelJa
ARC-kompatibelJa
Noise-Dissipation SystemJa
RiktningsbestämdJa
UL-CMP/FT-6-certifieradJa