Hopp til innhold

AudioQuestChocolateHDMI-kabel

Seriös HDMI-kabel för kvalitetsanläggningar i mellanklassen. Silverpläterade ledare och gedigen kvalitet i alla detaljer.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Chocolate – seriös HDMI-kabel för seriösa anläggningar

Chocolate är en ytterst välkonstruerad HDMI-kabel som ger dig ett väldigt gott skydd mot störningar och datafel, även i HD- och 4K-sammanhang. De massiva LGC-ledarna (Long Grain Copper) har silverpläterats med 2,5 % silver, och de eleganta kontakterna i metall är gjorda av ren koppar.

Du får NDS-avskärmning (Noise Dissipation System) för eliminering av RF-brus, och det större silverinnehållet i ledarna ger bättre signalöverföring än de mer ekonomiska serierna Cinnamon och Forest. Chocolate är ett bra val till anläggningar i mellanklassen, där du vill ha kvalitet i alla led.

HDMI-kabeln AudioQuest Chocolate finns i längder från 0,6 till 10 meter. Svart/brun flätad strumpa upp till 3 meter, svart/brun PVC i längre versioner. Kontakta Hi-Fi Klubben om du har behöver längre kablar.

OBS: AudioQuest Chocolate finns endast i den visade finishen i längderna upp till 4 meter. Kablar längre än 4 meter levereras med finish i vit plast.

Höjdpunkter

  • Massiva ledare i LGC-koppar som silverpläterats med 2,5% silver
  • NDS-avskärmning (Noise Dissipation System) för eliminering av RF-brus
  • Kontakter i ren koppar
  • High Speed-certifierad upp till 10 meter
  • Stöder Ethernet och Audio Return Channel

Tekniska specifikationer

ARC-kompatibelJa
Ethernet-kompatibelJa

Tillbehör till AudioQuest Chocolate