Hopp til innhold
AudioQuest Earth (RCA) Signalkabel

AudioQuestEarth (RCA)Signalkabel (Set)

Exklusiv och väldigt avancerad signalkabel för anläggningar i High End-klassen. Ledare i ultraren koppar av typen PSC+, både i RCA- och XLR-utgåva.
Set11 198:-
Inte i lager
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Earth – exklusiv signalkabel för anläggningar i High End-klassen

Earth är en exklusiv signalkabel med ledare i ultraren PSC+-koppar och med Air-Tube-isolering i FEP (Flour-Polymer) som absorberar minimalt av elektrisk energi. Samtidigt är FEP otroligt stabilt i utdragen form, så ledarna inuti i röret är praktiskt taget bara i kontakt med den ultimata isoleringen, nämligen luft.

Earth kan till exempel användas för att koppla ihop separata för- och effektsteg. Den skulle också vara ett fantastiskt val för att överföra signalen från en högkvalitativ DAC eller till/från ett motsvarande RIAA-steg.

NDS-implementeringen och kontakterna ligger på samma nivå som på Water. 6-lagers NDS-skärmning mot RF-störningar, 72-volts DBS-system (Dielectric-Bias System) och kontakter i extra ren, silverpläterad koppar (Hanging-Silver) är bara några av de läckra detaljerna.

Signalkabeln AudioQuest Earth finns i flera längder och kan fås i RCA- eller XLR-utgåva.

Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tekniska specifikationer

Dielectric-Bias SystemJa
Noise-Dissipation SystemJa
Color description0,75 meter (RCA)