Hopp til innhold

AudioQuestEarth (XLR)Signalkabel (Set)

Exklusiv och väldigt avancerad signalkabel för anläggningar i High End-klassen. Ledare i ultraren koppar av typen PSC+, både i RCA- och XLR-utgåva.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Earth – exklusiv signalkabel för anläggningar i High End-klassen

Earth är en exklusiv signalkabel med ledare i ultraren PSC+-koppar och med Air-Tube-isolering i FEP (Flour-Polymer) som absorberar minimalt av elektrisk energi. Samtidigt är FEP otroligt stabilt i utdragen form, så ledarna inuti i röret är praktiskt taget bara i kontakt med den ultimata isoleringen, nämligen luft.

Earth kan till exempel användas för att koppla ihop separata för- och effektsteg. Den skulle också vara ett fantastiskt val för att överföra signalen från en högkvalitativ DAC eller till/från ett motsvarande RIAA-steg.

NDS-implementeringen och kontakterna ligger på samma nivå som på Water. 6-lagers NDS-skärmning mot RF-störningar, 72-volts DBS-system (Dielectric-Bias System) och kontakter i extra ren, silverpläterad koppar (Hanging-Silver) är bara några av de läckra detaljerna.

Signalkabeln AudioQuest Earth finns i flera längder och kan fås i RCA- eller XLR-utgåva.

Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

Tekniska specifikationer

Dielectric-Bias SystemJa
Noise-Dissipation SystemJa